Deskorolka
Gratulejszyn Kolczat maskotka daje rade Zastanawia mnie co robi znaczek RS2 na grillu w Cabrio ? Moze i jest ladny ale na pewno jest troche nie na miejscu. Przypomina mi to uzytkownikow A8 4.2 ze znaczkami S8. Moze i sie czepiam ale gdyby tam pod maską bylo 2.2 turbo i uklad hamulcowy z Porsche no to wtedy czemu nie. Teraz przod wyglada znacznie lepiej i bardziej agresywnie. Dobrze ze logo Audi zostalo srebrne.
Proszę Gdyby nie mój przyjacielski głos na Ciebie, to byłby remis :lol: Ciekawe co by wtedy organizatorzy zrobili <rotfl>Kolczat pisze:z szacunku do ludzi ktorzy glosowali na moj samochod, musze sie pochwalic:
[url=http://img151.imageshack.us/img151/2319/img3999n.th.jpg]Obrazek[/URL]
Olej to. Graty się poprawi by dobrze leżały, ważne że są!Kolczat pisze:to co pisze Atlas, to sama prawda... zderzak wisi, kierunek odstaje, z tylu brak gleby... natomiast na temat skrecania gwintu moze niech sie wypowie moja pilotka z mazur jak sikala ze strachu podczas obcierki opony o blotnik przy 160km/h :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub
gratki Kolczat <ok> pojechałeś na mazury i zebrałeś co trzeba teraz tylko Air Ride`a musisz jeszcze zamiast tej gleby wsadzić. Gość w Passku B6 na zlocie w Raciborzu zrobił koło siebie tłum jak posadził furę brzuchem na ziemi a później w górę i odjazd. Laski posikane chodziły :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
gleba taka na tyle da rade zrobic, pod nogami mam -80 wiec... foty dobre panowie, a pewnie Atlas gdyby byl remis to ja bym zrezygnowal z pierwszego miejsca na Twoja rzecz bo to jednak Ty jestes slusznie w zaawansowanych projektach, mi jeszcze do tego brakuje paru detali... znaczek w kazdej chwili da sie sciagnac panowie, ale uznalem ze skoro mam front rs2 to trzeba to pokazac swiatu