Dokładnie <ok> . Taśmę ogrodzeniową już mamy więc teren ogrodzony będzie. Tylko proponowałabym przeprowadzić jakieś głosowanie na kilka ewentualnych miejscówek to wtedy jakąś "zarezerwujemy"- temat głosowania jeżeli jesteście ZA proszę poruszyć na VAG NYSA.maniek75 pisze:Dla tego ja jadę z rańca i napewno ktoś jeszcze żeby miejscówę zaklepać.Niki20 pisze:Mam nadzieję, że na Nysie będzie sobie można spokojnie stanąć... Bo jak będzie za dużo aut to też nie dobrze...
Z resztą Konrad z Moniką będą tam już od piątku to się wcześniej zoriętują co i jak, miejscówa bedzie, lipy nie ma <tance>
III VAG Meeting Bielawa 14-15.05.2011
Spotykamy sie na Orlenie w Dzierżoniowie, przy wlocie do miasta od strony Łagiewnik jak w zeszłym roku, godz do ustalenia. Nie wiem czy Tomek po nas przyjedzie bo coś tam wyskoczyło mu w szkole, więc na miejsce dojedziemy chyba sami, proponuję godz 10:00 bo na pewno będzie więcej aut niż w zeszłym roku i miejscówę trzeba jakąś zająć.
Jechałem tamtędy tydzień temu, trasa Łagiwniki-Dzierzoniów połatana tragicznie ale bez wielkich jam, jest do przejechania trochę wojniej, i sie dojedzie.
Jest też traska przez Niemczę, Tomek wspominał że jest parę km więcej ale traska jest nówka.
Jak się nie wyrobisz to siadaj do mnie.Zayebatsu pisze:A Yo chyba nie dam rady pojechać kupskiem... Bo nie zdążę wyregulować silnika
Zaraz przy wlocie do miasta od strony łagiewnik.arni pisze:a jak ja będę leciał od ząbkowic?? to gdzie ten orlen jest?
Jest też traska przez Niemczę, Tomek wspominał że jest parę km więcej ale traska jest nówka.