znaczek namaluj srebrnym sprajem tylko od tylu przyłóż tekturę zeby silnika nie pomazać potem ta tekture mozesz zostawic na zime zeby szybciej sie zagrzewał :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
wiem ale ja robię własną wersję, a do tego z plastikową siatką. Jak najdzie mnie ochota to się zrobi ramkę w mat. Teraz już mi się nie chciało bo mi się lakier zgryzł i zrobiły się jakieś "farfącle" więc złożyłem tak jak widać.
no wlasnie na ogolnopolskim byla a6c5 z pakietem rs6 i tam widzialem ten plastikowy plaster miodu, zaczalem pytac zeby zaadoptowac, ale to juz nie na moja kieszen moge duzo wkladac w auto ale zeby na takie pierdy wydac tyle kasy za ile mozna zrobic wymiane calego zawiasu to nie...
Widze że robota wrze <ok> Jak spocik sie szykuje, to i ja zawitam.... Moja Cytrynka Coupeta, jak to Tadzik wspomniał... sie robi :mrgreen: Masz może jakis fajny zderzak na przód żeby dodać mojej uroku?
Maniek coś ost mówił o jakimś, albo coś pokręciłem Jak odbire swoją Coupete, to go nawiedze znowu z Dzikim :mrgreen: A poka jaki masz... Choć szukam coś w deseń Mańka, nie koniecznie orgianał. Może być ze zwykłymi Halogenami i kierunkami.