[B3 1989] Zderzak z B3 Coupe do B3 Sedan
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
[B3 1989] Zderzak z B3 Coupe do B3 Sedan
Panowie, tak jak w temacie; chciałbym zrobić mniej więcej coś takiego jak kolega keczy,
...czyli wymienić zderzak w sedanie B3 na wersję od coupe B3. Ogólnie mam już obmyślony setup świateł itd. Tylko czy aby na pewno podejdą mocowania i umiejscowienie ślizgów? Gdzie szukać zderzaka w miarę normalnej cenie? Na alledrogo wydaje mi się, że ludzie trochę przesadzają z cenami.
...czyli wymienić zderzak w sedanie B3 na wersję od coupe B3. Ogólnie mam już obmyślony setup świateł itd. Tylko czy aby na pewno podejdą mocowania i umiejscowienie ślizgów? Gdzie szukać zderzaka w miarę normalnej cenie? Na alledrogo wydaje mi się, że ludzie trochę przesadzają z cenami.
- Patrique
- Forum Audi 80
- Silnik:
Ano ano <ok> ... kto nie czyta wszystkich postów ten tak ma . Paweł, pokazując mi te foty, chyba skutecznie wyperswadowałeś mi ten pomysł. Chyba zaczynam odkładać kasę na ori zderzak .
Ostatnio zmieniony 09 maja 2011, 09:13 przez Patrique, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nigdy w życiu tego nie rób :!:
Miałem w ori zderzaku z B3 kierunki i halo z B4 i powiem Ci że to było więcej niż porażka. Zrobione lata temu przez ojca, wyglądało to dobrze przez kilka miesięcy a potem porobiły się szpary, spasowanie się rozjechało i za nic nie szło tego ogarnąć. Jak odkopie gdzieś foty jak moje auto wyglądało jak je przejąłem to sam ocenisz i stwierdzisz, że to jest do bani rozwiązanie.
[ Dodano: 2011-05-08, 23:39 ]
Znalazłem te foty, zobacz jaka tragedia :roll:
Miałem w ori zderzaku z B3 kierunki i halo z B4 i powiem Ci że to było więcej niż porażka. Zrobione lata temu przez ojca, wyglądało to dobrze przez kilka miesięcy a potem porobiły się szpary, spasowanie się rozjechało i za nic nie szło tego ogarnąć. Jak odkopie gdzieś foty jak moje auto wyglądało jak je przejąłem to sam ocenisz i stwierdzisz, że to jest do bani rozwiązanie.
[ Dodano: 2011-05-08, 23:39 ]
Znalazłem te foty, zobacz jaka tragedia :roll:
Patrique, odkladaj, albo nie bo bedzie tego za duzo na forum :mrgreen: Zalozenie zderzaka nie jest bardzo skomplikowane ale trzeba sie nameczyc zeby wszedl na swoje miejsce, chyba ten od b3 sedan jest dluzszy i dlatego bez problemu wchodzi na swoje miejsce w przeciwienstwie do tego z coupe... Kable od halogenow trzeba przedluzyc, od kierunkow pasuja bez przerabiania. Ceny sa rozne jak juz gdzies pisalem, od 350pln do nawet 600pln za kompletne
- Patrique
- Forum Audi 80
- Silnik:
keczy, ściągnąłem Cię myślami <ok> . TO nie chodzi o to, żeby kopiować pomysły od innych i iść za masowym trendem wymiany zderzaków na te od coupe, tylko to chodzi o to, że Twoje auto poruszyło moje indywidualne percepcje wizualne dotyczące wyglądu audi 80 b3 <wodka> ... w skrócie: bardzo mi się to podoba <tance>
Patrique, dzolkowalem :mrgreen: Sam zjechalem pomysl ze zdjecia, po prostu bardzo podoba mi sie przod b3 coupe szegolnie kiedy zdezio jest lakierowany, na ta chwile jest to najladniejsza opcja <yes> Zbieraj dolary i zakladaj, jak cos to podpowiem jak go dobrze przykleic i spasowac, a pozniej sesyjka obowiazkowo <aparat>