Dokladnie :lol: :lol: zamówiłem juz u tokarza dystanse na nakretki do gwintu na tył zebym mogl go troche wyzej podniesc więc bedzie okispaykee pisze:tak, ale jak to Kris mówił: tył opuszczony na maks, tył podniesiony na max.,.... :lol:Kuballa17 pisze:felgi zaje.. pasuja tylko wydaje mi sie ze tyl troszke bardziej siedzi jak przod ale to moze mi sie wydaje
[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
Bo sam nie możesz takiej znaleźć? :lol: mówiłem gdzie masz szukać <:P>MIODEK pisze:Paskudna ta ściera
Proszę bardzo co mi Zaykowski napstrykał heheZayebatsu pisze:Kris dawaj Foto :mrgreen:
, ,
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:26 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jak wjechalem na osrodek to kopare z zola sciagalem, mowie Atalsowi: "te, przeciez on lezy na ziemi!"
maskiera w cholere, a widok drazka kierowniczego rozlozyl mnie na lopatki, nie mowiac juz o ocieraniu wszystkiego o wszystko, albo uderzaniem tlumika o prog zwalaniajacy bo: "a nie zauwazylem" :mrgreen:
maskiera w cholere, a widok drazka kierowniczego rozlozyl mnie na lopatki, nie mowiac juz o ocieraniu wszystkiego o wszystko, albo uderzaniem tlumika o prog zwalaniajacy bo: "a nie zauwazylem" :mrgreen:
Lubie takie hardcorowe sytuacje gdzie wszystko delikatnie obciera no ale drazek kierowniczy tez mnie powalił czlowiek byl pewien ze wsio jest ok a tu taki zonk. No ale tak to jest jak sie sklada auto w pospiechu heh
Co do wydechu to czekam az mi sie przetrze na wylot <ok> nie dbam o niego bo i tak wsio idzie do wymiany :mrgreen:
Kolczat przyznasz ze najlepsza była tańcząca na boki tylna belka? <lol>
Co do wydechu to czekam az mi sie przetrze na wylot <ok> nie dbam o niego bo i tak wsio idzie do wymiany :mrgreen:
Kolczat przyznasz ze najlepsza była tańcząca na boki tylna belka? <lol>
Uwaga, chwalę się <mikolaj>
Na przód na niedługą chwile zagościły 195/45/17 i tak to się prezentuje
,
Naciąg jest przekozak i co dziwne spokojnie sie na tym jeździ hehe, problem tylko w tym że szerszy dystans i tak musi zawitac gdyz teraz koło jeszcze bardziej wizualnie schowało sie do wewnątrz wrrrr
Przymierzałem tez 205/45/17 i takie opony na szerszym dystansie ostatecznie chcę zapodać, gdyby ktoś miał na sprzedaż nawet z bieżnikiem na 1 sezon to proszę krzyczeć ;p
O historii jaka odbyła się w wulkanizacji przy okazji namawiania panów do naciągnięcia gum już nie wspomnę <ok> :lol:
Na przód na niedługą chwile zagościły 195/45/17 i tak to się prezentuje
,
Naciąg jest przekozak i co dziwne spokojnie sie na tym jeździ hehe, problem tylko w tym że szerszy dystans i tak musi zawitac gdyz teraz koło jeszcze bardziej wizualnie schowało sie do wewnątrz wrrrr
Przymierzałem tez 205/45/17 i takie opony na szerszym dystansie ostatecznie chcę zapodać, gdyby ktoś miał na sprzedaż nawet z bieżnikiem na 1 sezon to proszę krzyczeć ;p
O historii jaka odbyła się w wulkanizacji przy okazji namawiania panów do naciągnięcia gum już nie wspomnę <ok> :lol:
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 16:23 przez kris0181, łącznie zmieniany 1 raz.