[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie przesadzajcie Panowie, żywotny silniczek praktycznie nie do zabicia i u mnie przy masie 1260 Kg, a jeżdżę zawsze sam jakoś się odpychałGerB3 pisze:Ale do 100tki to już raczej cienkoPI7er pisze:Każde ABT dobrze utrzymuje stalą prędkość w granicach rozsądku :mrgreen:
A dokładnie to przy 210, odcinkę załapałem :mrgreen:kacper85 pisze:GerB3, ścigać się raczej tym nie da ale jadąc na Majóvwkę 2010 jechało kilka aut w tym ABT, moje PP (70 km), AAH i sagema AEB i wszystkie dają radę się sprawnie przemieszczać ABT i PP zostało dopiero na obwodnicy Garwolina jak prędkość zaczęła przy 200 oscylować :mrgreen:
Ok więc kolejny UP@ dzisiaj @ Borbet E 17x8 ET35 kapcie Dunlop 225/215x45 :!: :!: :!: @ jest za wysoko z tyłu jutro gwint idzie w dół :lol: :lol: :lol:
Ok jakieś foty z mojego ekstra aparatu, fele mam zamiar wypolerować, chyba sam rant, ale nie wiem jeszcze, może kiedyś w dalekiej przyszłości środek w kolor, np. róż <mikolaj>
, , , , , , , ,
Tyle :shock:
Brakuje mi jednego kapselka z napisem borbet, i co dokupić go czy dać całkiem inne nowe?
Dwie opony wyważone tylne, ale przednie nie i jutro jadę je wyważyć, bo przy 90 km/h zaczyna trząść, zbieżności chyba nie muszę? no i jest głośniej w środku dużo szczególnie jak jadę na luzie bo przednie gumy słychać, przesiadłem się z 205 na 225, mam nadzieje że to się zmieni jak wyważę to kolo. Pozdro
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2013, 18:21 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nom balony, szczególnie te 225 no ale dobije je do końca, potem zakładam 205 albo 215, jeszcze zobacze. Niki wiesz, ja nie robie auta tak jak Ty, kolczat czy Altas bo nie mógł bym jeździć tak jak lubie więc rozumiesz mnieNiki20 pisze:sagem, balony trochę Daj w przyszłości 205/45 i będzie ładnie Koła bardzo fajne i do Twojego wozidła w sam raz pasuje
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
deejay.ftb, nie zrozumieliśmy się, ja to źle nazwałem bo nie wiem jak fachowo się nazywa to o co mi chodzi.deejay.ftb pisze:"trzeba" to nie do konca trafne okreslenie. natomiast mozna, coby nieco poprawic efekt wizualny. poza tym dystanse to samo zlo bo zmieniaja rozklad sil na piascie, zwiekszaja mase nieresorowana i przyspieszaja zuzycie lozysk.sagem pisze:Wie może ktoś czy do tych felg potrzeba dystanse zakładać?
Miałem wcześniej felgi alluet 16" i do nich były takie (jak by dystanse) ale nie dla efektu wizualnego tylko zmieniające wewnętrzną śrędnicę felgi w tym miejscu w którym nachodzi na piaste w aucie, bo inaczej latała by luźno felga, i tutaj nie dał mi gość żadnych, a zapomniałem o to zapytać, natomiast wizualnie felga od środka ma takie jak by miejsce właśnie na ten dystans.