Witam, mam następujące pytania, mam z tyłu korbki - jeżeli chciałbym zmienić na elektrykę to wystarczy założyć silniczki + elektryka czy zmiany są powazniejsze..?
Druga sprawa to taka - przednie szyby mam w elektryce, stronę kierowcy jak przycisnę to szyba otworzy się sama, jeżeli chce otworzyc stronę pasażera to musze trzymać guzik, co poradzić na to aby też po "kliknięciu" szyba opuszczała sie samodzielnie..? Czy da radę zrobić tak aby podnoszenie szyb odbywało się też na tej zasadzie?
jeżeli zmieniłbym tył na elektrykę to da radę też zastosować opcję z kliknięciem?
z góry dziękuję - pozdrawiam,
Dawid.
[ALL B4] sterowanie oraz zmiana tyłu na elektrykę...
Tak jest w oryginale... czyli masz sprawne :shock:panda86 pisze: Druga sprawa to taka - przednie szyby mam w elektryce, stronę kierowcy jak przycisnę to szyba otworzy się sama, jeżeli chce otworzyc stronę pasażera to musze trzymać guzik, co poradzić na to aby też po "kliknięciu" szyba opuszczała sie samodzielnie..? Czy da radę zrobić tak aby podnoszenie szyb odbywało się też na tej zasadzie?
Tak jak andi77, powiedział, tak jest w oryginale. Jak chcesz udoskonalić to rozwiązanie to musisz zamontować inny moduł sterujący.Druga sprawa to taka - przednie szyby mam w elektryce, stronę kierowcy jak przycisnę to szyba otworzy się sama, jeżeli chce otworzyc stronę pasażera to musze trzymać guzik, co poradzić na to aby też po "kliknięciu" szyba opuszczała sie samodzielnie..? Czy da radę zrobić tak aby podnoszenie szyb odbywało się też na tej zasadzie?
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z