Opinie - Audi vs BMW - dylemat przy zakupie
Opinie - Audi vs BMW - dylemat przy zakupie
Rozwazam np opcje B3 2,3 10V 136KM  i BMW E30 2,0 130KM.

Ostatnio zmieniony 04 paź 2011, 22:11 przez SSssss..., łącznie zmieniany 1 raz.

- hołard
 - Forum Audi 80

- Imię: Piotr
 - Model: Audi 80 B4
 - Nadwozie: Coupe quattro
 - Silnik: 2,2 AAN

Witam np: ocynkowane balchy (patrz bezwyapdkowy), lepsze wykończenie. 
 Przepiękny dzwięk 5 garów :mrgreen: Bmw nie jeżdziłem więc tyle ode mnie 

Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 19:57 przez hołard, łącznie zmieniany 1 raz.

Opinią, sorry ale jak widze E30, to odrazu kojarzy mi się z napakowanym karkiem obwieszonym toną złota, ubranym w świecące dresy i posiadającym mózg nie wiele większy od piłeczki do ping-ponga.
Pozatym B3 jest nowoczesniejsze wewnatrz i na zewnątrz, jest lepiej wykonane i zrobione z lepszej jakosci materialow w srodku, ocynkowane blachy i naped 4x4.
Jedyny plus beji to tylny naped, ale co kto lubi

Pozatym B3 jest nowoczesniejsze wewnatrz i na zewnątrz, jest lepiej wykonane i zrobione z lepszej jakosci materialow w srodku, ocynkowane blachy i naped 4x4.
Jedyny plus beji to tylny naped, ale co kto lubi
- 

Misiek_Stce
 - Audi 80 Klub

- Imię: Tomasz
 - Nadwozie: Avant
 - Silnik: 1.9 1Z
 - Kontakt:

W/g mnie BMW w porównaniu z Audi ma mniejszy prestiż- pewnie przez ich właścicieli. Ogólnie technicznie to b. dobre auta,  z bardziej wydajnymi silnikami niż Audi i napędem na tył  
  Tyle że E30 w porónwaniu do coupe o wiele starzej wygląda w środku i na zewnątrz.  Poza tym BMW jest b. dużo, a Audi Coupe dużo dużo mniej ...  

- Skuciok
 - Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
 - Nadwozie: Sedan
 - Silnik: 2.0 ABT
 - Kontakt:

chciałem na poczatku beemke e36 bo była tańsza w zakupie, ale do czasu kiedy usiadłem za kierownicą w bmw, nie dość że ciasno to jeszcze siedzisz maksymalnie z boku auta bo w środku masz skrzynię biegów (bo taką ma budowę że gdzieś te 6 garów w rzędzie sie zmieścić musi)... takie miałem wrażenie, jak usiadłem w B4 to po prostu miejsca mnóstwo, komfort, już nie chciałem bmwDoc pisze:w środku i ciasnota.