Opinie - Audi vs BMW - dylemat przy zakupie
Opinie - Audi vs BMW - dylemat przy zakupie
Rozwazam np opcje B3 2,3 10V 136KM i BMW E30 2,0 130KM.
Ostatnio zmieniony 04 paź 2011, 22:11 przez SSssss..., łącznie zmieniany 1 raz.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Witam np: ocynkowane balchy (patrz bezwyapdkowy), lepsze wykończenie. Przepiękny dzwięk 5 garów :mrgreen: Bmw nie jeżdziłem więc tyle ode mnie
Ostatnio zmieniony 30 sie 2007, 19:57 przez hołard, łącznie zmieniany 1 raz.
Opinią, sorry ale jak widze E30, to odrazu kojarzy mi się z napakowanym karkiem obwieszonym toną złota, ubranym w świecące dresy i posiadającym mózg nie wiele większy od piłeczki do ping-ponga.
Pozatym B3 jest nowoczesniejsze wewnatrz i na zewnątrz, jest lepiej wykonane i zrobione z lepszej jakosci materialow w srodku, ocynkowane blachy i naped 4x4.
Jedyny plus beji to tylny naped, ale co kto lubi
Pozatym B3 jest nowoczesniejsze wewnatrz i na zewnątrz, jest lepiej wykonane i zrobione z lepszej jakosci materialow w srodku, ocynkowane blachy i naped 4x4.
Jedyny plus beji to tylny naped, ale co kto lubi
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
W/g mnie BMW w porównaniu z Audi ma mniejszy prestiż- pewnie przez ich właścicieli. Ogólnie technicznie to b. dobre auta, z bardziej wydajnymi silnikami niż Audi i napędem na tył Tyle że E30 w porónwaniu do coupe o wiele starzej wygląda w środku i na zewnątrz. Poza tym BMW jest b. dużo, a Audi Coupe dużo dużo mniej ...
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
chciałem na poczatku beemke e36 bo była tańsza w zakupie, ale do czasu kiedy usiadłem za kierownicą w bmw, nie dość że ciasno to jeszcze siedzisz maksymalnie z boku auta bo w środku masz skrzynię biegów (bo taką ma budowę że gdzieś te 6 garów w rzędzie sie zmieścić musi)... takie miałem wrażenie, jak usiadłem w B4 to po prostu miejsca mnóstwo, komfort, już nie chciałem bmwDoc pisze:w środku i ciasnota.