[All] Opony na LATO - jakie wybrać ?
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
chyba mnie,jak odjechałem to żona mi dopiero powiedziała że tamten samochód miał taką samą nalepkę z tyłu jak ty.trochę późno to powiedziała no ale cóż takie są kobiety nie rozumieją niektórych rzeczy <ok>Lucazzz pisze:BTW hudy, to ciebie spotkałem w tamtym roku przy Decathlonie w CH Zakopianka. <idea>
chyba mamy to samo na myśli.ostatnio kupiłem tam dla kumpla bardzo dobre oponki w przyzwoitej cenie...IC69 pisze:Mówisz o "Kućkach" w Kozach?
- berbeluch1981
- Forum Audi 80
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
mefix17, ale zes sie whromolil miedzy wodke a zakaske... chcesz to zapodawaj balony, my tu akurat piszemy o ladnie wygaldajacym kole, wiec... rdze musisz zeszliwowac do golego dopiero pozniej powinno dac sie podklad i jakas konserwacje lub lakier
skoti, moj problem polega na tym ze akurat nie znam cen rozmiarow 15", musisz jednak wziac pod uwage ze 205/40/10J juz nie wchodzi, wiec na 9J 185/40 czy tam 45 to minimum, a jak dobrze wiesz im mniejszy profil tym bedzie ladniej wygladal, kwestia przylozenia zawiechy do samej ziemi... najlepiej porownaj sobie to co wlasnie Szuan zalozyl do siebie, wprawdzie jest to 17", ale jednakmasz poglad jak moze felga dobrze wygladac
skoti, moj problem polega na tym ze akurat nie znam cen rozmiarow 15", musisz jednak wziac pod uwage ze 205/40/10J juz nie wchodzi, wiec na 9J 185/40 czy tam 45 to minimum, a jak dobrze wiesz im mniejszy profil tym bedzie ladniej wygladal, kwestia przylozenia zawiechy do samej ziemi... najlepiej porownaj sobie to co wlasnie Szuan zalozyl do siebie, wprawdzie jest to 17", ale jednakmasz poglad jak moze felga dobrze wygladac
Oglądałem teraz cabrio na borbetach 16x9j i opona 185-195/50/16 i obok/z tyłu 185-195/45/16 i tu i tu jak dla mnie git. Nawet na tym profilu ta 50 się ładnie ,,naciągła''.Kolczat pisze:
Ja się boje ,że 175/50 na 8j może być w miarę/średnio ale na 9j może być hardcorowo lu w ogóle brzydko.
ps. zawiechy do ziemi nie położę jak na razie musi być tak jak jest na obecną chwilę