Cześć..
Kto zna dobrego i w miarę taniego lakiernika na pomorzu (gdynia, rumia wejherowo lub okolice).. i ile możne kosztować lakierka całej audiczki w czarną perełkę ??
dzięki za odpowiedz..
Audi 80 Sedan [b4] Lakierowanie całości.
Audi 80 Sedan [b4] Lakierowanie całości.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2011, 12:48 przez uziasz_92, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Nie wiem jak na Pomorzu, ale w mojej okolicy u dobrego lakiernika cena malowania całości (Avant) – Alpinweiss – ok. 3500zł. W moim przypadku nie było takiej potrzeby, do malowania poszły 2 przednie błotniki, maska, tylna klapa, tylny zderzak i dwa tylne nadkola+polerka całości = 1900zł, jestem zadowolony z jakości jak na razie, chociaż co do jakości to okaże się po następnej zimie, chociaż warsztat ma dobrą opinie, w czasie, kiedy moja doprowadzali do ładu na parkingu mieli m.in. Passata B6 i Insignie, lekko przerysowaną. Może nie tanio, ale nie warto oszczędzać, bo warsztaty najczęściej tną na materiałach, na czym oszczędzać się akurat nie powinno…
Kolego mam znakomitego lakiernika w swarzewie k/Wladyslawowa zaklad nazywa sie Auto Formella robia dobrze i tanio, odrazu po rozmowie mowia jaka cena i sie jej trzymaja. Niedawno malowalem tam cala beemke to policzyli 2K na srebrny, z rozmontowaniem blotnikow, zakonserwowaniem ich i spasowaniem. Niebawem bede sie tam wybieral z moimi dwiema niunkami na drobne poprawki.