Gadżety klubowe
-
Tigeros
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
dokładnie, dlatego lepiej żeby nie było nicku tylko wszystkie takie same, wtedy koszta będą mniejsze
Z tyłu na karku może być oooo jak np. w na tych: http://allegro.pl/koszulka-audi-rs4-rs6 ... 68055.html
kubik czy warto ladowac sie w kubki grawerowane?cena koszt?to jest kubek...proponuje zrobic dwie opcje..drukowane i grawerowane.dla vipow lub jesli ktos zapragnie elgancka pamiatke za kilkadziesiat zl to jasne prosze bardzo.a na codzien drykowane logo i tyle..nie wiem jak wam ale mi sie jeszcze zadne logo nie odklejalo na zadnym kubanie z tych co byly...no ale jedyna zmywarka jesr zana od pawla od czssu do czasu jak wpadnie na warsztat i sie ulituje.ostatnioi stwierdzila ze mamy fajne srodowiska wychodowane...nie wiem co miala na mysli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
bananaudi80
- Forum Audi 80

-
Rafalekk1986
- Forum Audi 80

Wziąłem kubek bo mimo lata ale to moja wizja tego co bym chciał.
Ogólnie szkoda, że nie ma opcji "Czapka z daszkiem", bo ja akurat bym za tym był najbardziej. I mniejszy problem z rozmiarami i na lato jak znalazł, a i kolory nawet można sobie dobrać.
Oficjalnie w kwesti ankiety KOSZULKA :roll:
Nieoficjalnie CZAPKA (z daszkiem) 8-)
Ogólnie szkoda, że nie ma opcji "Czapka z daszkiem", bo ja akurat bym za tym był najbardziej. I mniejszy problem z rozmiarami i na lato jak znalazł, a i kolory nawet można sobie dobrać.
Oficjalnie w kwesti ankiety KOSZULKA :roll:
Nieoficjalnie CZAPKA (z daszkiem) 8-)
-
daro_mayday
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub