Gadżety klubowe
- tomziel_20
- Forum Audi 80

wg. mnie tez Koszulki z tyłu "www.Audi80.pl " a przód np. zdjęcie naklejone na koszulke ze swoją furką :mrgreen:
Chillout, ponosi cie fantazja jaki i kilku kilkunastu tutaj...
koszulka.logo na przodzie i tyle.pamietajcie ze za kazde miejsce nadruku jest dodatkowa oplata.bede to powtarzal w kulko zrobcie cos dostepne dla ogolu ludzi a nie dla wybranych.
zrobcie to po tyle zeby mozna bylo kupic kilak sztuk i np caly 3 dniowy zlot miec koszulki na sobie czyli min2-3 sztuki.a jak zrobicie to po 50zlociszy to bedziecie mieli odzew taki jak w innych sprawach.druk na koszulce dobrej jakosci z miejscem na piersiach z wymiarem formatu a4 to ok 25-30zl.do tego datek na klub wysylka i juz sie robi jakas tam kwota.
w koszulkach wszyscy powinni sie wyruzniac i wygladac jednakowo na zlotach spotach itp.a wy chcecie tutaj zrobic sobie stroje pilkarskie z nikami i nawet zdjeciami fur...za chwile ktos zuci haslo zeby do tego wszystkiego dodac logo shell bo bedzie sie ladnie komponowalo...
jak tak to juz latwiej zmalpowac wzor od adasia malysza lub toka golloba.grafik bedzie mial proscie no i cena bedzie bez reszty..200zl presylka gratis. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
koszulka.logo na przodzie i tyle.pamietajcie ze za kazde miejsce nadruku jest dodatkowa oplata.bede to powtarzal w kulko zrobcie cos dostepne dla ogolu ludzi a nie dla wybranych.
zrobcie to po tyle zeby mozna bylo kupic kilak sztuk i np caly 3 dniowy zlot miec koszulki na sobie czyli min2-3 sztuki.a jak zrobicie to po 50zlociszy to bedziecie mieli odzew taki jak w innych sprawach.druk na koszulce dobrej jakosci z miejscem na piersiach z wymiarem formatu a4 to ok 25-30zl.do tego datek na klub wysylka i juz sie robi jakas tam kwota.
w koszulkach wszyscy powinni sie wyruzniac i wygladac jednakowo na zlotach spotach itp.a wy chcecie tutaj zrobic sobie stroje pilkarskie z nikami i nawet zdjeciami fur...za chwile ktos zuci haslo zeby do tego wszystkiego dodac logo shell bo bedzie sie ladnie komponowalo...
jak tak to juz latwiej zmalpowac wzor od adasia malysza lub toka golloba.grafik bedzie mial proscie no i cena bedzie bez reszty..200zl presylka gratis. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
99 tych projektow ktore tu tak z fantazja podajecie mozna zrobic bez problemu indywidualnie.dlaczego nikt nie zrobil sobie tego do tej pory?
Chillout,czemu nie latasz na dyskoteke w t-shirt ze swoim autem an piersiach wydrukowanym???bo to wiooocha..
[ Dodano: 2011-05-19, 14:53 ]
Chillout, a po co sie bawic moze wprost pojdziemy na calosc i zaproponuj dziare swojego auta...nie trzeba prac tego i sie nie spruje nigdy...oj sory ze sie ciebie uczepilem ale fantazje na bok albo robic we wlasnym zakresie.a czlonkowie klubu na zlocie powinni wygladac jak zolnierze jednej formacji a nie arlekin z cyrku.
Chillout,czemu nie latasz na dyskoteke w t-shirt ze swoim autem an piersiach wydrukowanym???bo to wiooocha..
[ Dodano: 2011-05-19, 14:53 ]
Chillout, a po co sie bawic moze wprost pojdziemy na calosc i zaproponuj dziare swojego auta...nie trzeba prac tego i sie nie spruje nigdy...oj sory ze sie ciebie uczepilem ale fantazje na bok albo robic we wlasnym zakresie.a czlonkowie klubu na zlocie powinni wygladac jak zolnierze jednej formacji a nie arlekin z cyrku.
-
Krolik_Stary
- Forum Audi 80

ja zrobiłem sobie taką koszulkę, moje zdjęcie (podrasowałem na kompie dlatego wydaje sie jak by kolory były wyblakłe ale chodziło mi o to żeby samochód odznaczała jakby łuna), mój samochód, mój projekt, zrobione w unicorn T&T w turku koszulka 10zł nadruk 20zł teraz widzę że gdyby te pola w 80 były puste były by lepiej widoczne ze całość to napis własnie 80 jak ktoś chce moge podobną komuś zaprojektować albo ogólną dla klubu (oczywiscie za free) tylko potrzebuje zdjęcia a potem to siebie gdzieś nadrukujecie kontakt karolakenator@gmail.com
http://www.speedyshare.com/files/28540839/P1080098.JPG
http://www.speedyshare.com/files/28540839/P1080098.JPG
tomkom1, eSPe, 30 razy powtórzycie i będzie za mało :roll:
Co to za problem by każdy kto chce nick go sobie później naprasował. Zwykła drukarka to zrobi i odpowiedni papier. Koszulki jednakowe powinny być i tyle. Tak jest taniej i logistycznie łatwiej. Potem by było że ktoś dostał koszulkę z nie swoim nickiem.
Co to za problem by każdy kto chce nick go sobie później naprasował. Zwykła drukarka to zrobi i odpowiedni papier. Koszulki jednakowe powinny być i tyle. Tak jest taniej i logistycznie łatwiej. Potem by było że ktoś dostał koszulkę z nie swoim nickiem.
Dokładnie. Stanowimy klub a nie zbieraninę ludzi. "Jedność ma siłe, jedność ma moc...." :mrgreen:tomkom1 pisze:czlonkowie klubu na zlocie powinni wygladac jak zolnierze jednej formacji a nie arlekin z cyrku.
- kermit1978
- Forum Audi 80

- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Popieram.kacper85 pisze:Koszulki jednakowe powinny być i tyle. Tak jest taniej i logistycznie łatwiej.
A weźcie jeszcze pod uwagę że będą różne rozmiary, męskie, damskie i jeszcze jak dojdą nicki to kubik lub Doc (w zależności kto będzie zajmował się wysyłkami) to będę miesiąc czasu biedaki ustalać która koszulka dla kogo ma być wysłana.
Może żeby było śmieszniej to poza nickami byście chcieli żeby każdy miał indywidualny kolor koszulki. To już w ogóle będzie wesoło.
Kwestia nicku rozwiązana i wyczerpana wg mnie. Najprostsze rozwiązanie i najszybsze.kacper85 pisze:Co to za problem by każdy kto chce nick go sobie później naprasował.
<bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo> <bravo>kacper85 pisze:Stanowimy klub a nie zbieraninę ludzi.