Czeee wszystkim klubowiczom na początek <ok>
jak w temacie, organizujemy złocik czerwcowy na parkingu w Karpiu na trasie Zamość-Hrubieszów dnia 12-06-2011 (niedziela) godz 15:00. Liczę na większą grupkę niż ostatnio w Sitańcu w mega cudowną pogodę pisze konkretnie termin i miejsce bo napewno wszyscy wiemy ile nam schodzi na dyskusjach na temat miejsca i daty a tak z góry wiadomo kiedy co i gdzie i jeśli ktoś chce przyjechać napewno znajdzie wolną chwilę <ok> robimy złocik tu w okolicy bo wiemy, że napewno łatwiej mam dojechać bliżej okolic i wiąże się to z mniejszymi $$ liczę, że zjawią się klubowicze na LZ, LZA, LBL, LTM, LCH, LC, LKR, LKS, LLE, LHR, LU, LUB, LSW. Jeśli kogoś pominąłem z góry siorki <ok>. No i co rozkręcać temat i pisać kto chętny <ok>
ok panowie tutaj wstawiam fotki i filmy na you tube <ok>
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 22:25 przez motora125, łącznie zmieniany 9 razy.
Hehe strzałeczka Kierownik <ok> nie liczyłem na taka szybką odezwę a właśnie ten sam parking o którym mówisz <ok> to ta miejscowość to dokładnie Karp, tak ? chodzi mi o taki spory wyasfaltowany parking w takim lasku <ok>
Kuuunasz w miejscowości mać, a ja bym dał sobie paznokcia przyciąć, że to był Jarosławiec ale OKi OKi zmieniamy, żeby nie było zadymy <ok> to jak trzeba rozpocząć rozsyłanie PW, cooo ?
OKi, jutro, tzn w sumie to już dziś zabieram się za rozsyłanie PW <ok> aha i będę starał się często odwiedzać stronę klubu czyli jakieś pytania czy coś proszę śmiało pisać i widzimy się w czerwcu
W sumie propozycja zlotu super, szkoda że nie będę mógł wpaść na pogaduchy ale nie zapomnijcie o chłopakach na LWL może akurat ktoś liczy na zaproszonko <ok> <ok> <ok>
kurde dostałem zaproszonko ale nie wiem czy mogę przyjechać??? tak się stało ze nie mam już audi 80 moje CABRIO zmieniło właściciela... teraz mam a4...
Ja niestety odpadam trochę dużo wydatków mam i już nie wyrabiam z $$ bo w samo autko już mi poszło ponad 1200zł w tym miesiącu a teraz jeszcze MajóVWka + komunia itp może innym razem . Miłej zabawy .