[lubelskie], zlot! parking Karp k. Zamościa, 12-06-2011r
[lubelskie], zlot! parking Karp k. Zamościa, 12-06-2011r
Czeee wszystkim klubowiczom na początek <ok>
jak w temacie, organizujemy złocik czerwcowy na parkingu w Karpiu na trasie Zamość-Hrubieszów dnia 12-06-2011 (niedziela) godz 15:00. Liczę na większą grupkę niż ostatnio w Sitańcu w mega cudowną pogodę pisze konkretnie termin i miejsce bo napewno wszyscy wiemy ile nam schodzi na dyskusjach na temat miejsca i daty a tak z góry wiadomo kiedy co i gdzie i jeśli ktoś chce przyjechać napewno znajdzie wolną chwilę <ok> robimy złocik tu w okolicy bo wiemy, że napewno łatwiej mam dojechać bliżej okolic i wiąże się to z mniejszymi $$ liczę, że zjawią się klubowicze na LZ, LZA, LBL, LTM, LCH, LC, LKR, LKS, LLE, LHR, LU, LUB, LSW. Jeśli kogoś pominąłem z góry siorki <ok>. No i co rozkręcać temat i pisać kto chętny <ok>
ok panowie tutaj wstawiam fotki i filmy na you tube <ok>
jak w temacie, organizujemy złocik czerwcowy na parkingu w Karpiu na trasie Zamość-Hrubieszów dnia 12-06-2011 (niedziela) godz 15:00. Liczę na większą grupkę niż ostatnio w Sitańcu w mega cudowną pogodę pisze konkretnie termin i miejsce bo napewno wszyscy wiemy ile nam schodzi na dyskusjach na temat miejsca i daty a tak z góry wiadomo kiedy co i gdzie i jeśli ktoś chce przyjechać napewno znajdzie wolną chwilę <ok> robimy złocik tu w okolicy bo wiemy, że napewno łatwiej mam dojechać bliżej okolic i wiąże się to z mniejszymi $$ liczę, że zjawią się klubowicze na LZ, LZA, LBL, LTM, LCH, LC, LKR, LKS, LLE, LHR, LU, LUB, LSW. Jeśli kogoś pominąłem z góry siorki <ok>. No i co rozkręcać temat i pisać kto chętny <ok>
ok panowie tutaj wstawiam fotki i filmy na you tube <ok>
Ostatnio zmieniony 12 cze 2011, 22:25 przez motora125, łącznie zmieniany 9 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
LBL ,LTM, :mrgreen: jestem za a nawet przeciw :mrgreen: <ok> tylko który to parking? ten w karpiu dokładnie?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2011, 00:22 przez gibaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- hackthemilk
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
panowie i panie miejscowość KARP jest na trasie Zamość-Hrubieszów (żeby było wiadomo gdzie) także rozsyłać zaproszenia jak kto może i zapraszamy <ok>
Ostatnio zmieniony 21 maja 2011, 15:51 przez gibaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- jacek199315
- Forum Audi 80