[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jak mozesz tak pisac o Gosi?! dobze ze jej sie nic nie stalo <:P>ATLAS pisze:ale już doszła do siebie ale było warto!
co do felasi, to stawiasz wysoko poprzeczke, a widze ze mimo wszystko mielismy podobne plany co do felgi ostatecznej... ja tam bedziesz jezdzil po Warszawie? mowiles ze biora od strzalu dowod za to...
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pod 10 cali to trzeba bylo by dospawac ;p nawet jak zejdzie z ET do maksymalnych 27 w co i tak osobiscie nie wierze bo to jest graniczna wartosc tarcia o belke to zostaje wyciagnie blotnika na dlugosc 15mm a przepisy mowia ze ma sie chowac kolo w blotniku a nie byc na rowni z nim... ja ostatnie czytalem dziennik ustaw i polowa felg na tym forum nadaje sie pod zabranie dowodu, nawet sobie nie zdajac sprawy z tego ;]
a i przod myslalem ze jest napisane a nie pod w Twojej wypowiedzi sorry ale pilem :oops: Kolczat, negatyw????????????????????????????
Ostatnio zmieniony 23 maja 2011, 23:32 przez dr.lolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej będą wyglądały w pełnej polerce:Lucazzz pisze:ATLAS, ciekawie by wygladały ze srodeczkiem w Turkusie.... <ok>
A póki co tak wygląda:
Niestety przymiarkę robiłem dopiero po północy i są założone złe dystanse... z przodu za wąskie i koło jest za bardzo schowane, natomiast tylne ma za gruby dystans i do tego nie mogłem go przykręcić, bo ma otwory na M12 ;/ więc tylko wsadziłem koło na piastę i powoli opuszczałem niestety w związku z tym zrobił się spory pozytyw na tyle (na górze dystansu mogłem włożyć palec pomiędzy piastę a dystans, a więc u góry bardzo wystaje). Na szczęście nic mi się na łeb nie zwaliło, lewarki wytrzymały. Docelowo tylne koło schowa się pięknie, a jeśli nie to lekki negatyw zapodam jeszcze w tym sezonie.
Ostatecznie bardzo mi się te koło podoba, mimo początkowo sceptycznego podejścia do tego wzoru niestety przedni rant mnie nie satysfakcjonuje. Ma dokładnie 2.5 cala, a nie tak jak początkowo myślałem 2.25. Tylny ma 3" i już daje radę
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
bos sie zrobil ostatnio okropnie wybredny <:P>Słonik pisze:Ale do pełnej polerki to ja lapek nie przykladam .
Maroonio, mowisz o 18"?
ATLAS, tak to jest to czego potrzeba w cabriolecie, ten wzor jest jedyny, rozmiar masz zarabisty, czekam az to pochowasz w blotniki... zdziwil mnie jeden fakt, narzekasz ze masz za szeroki rant z przodu? :mrgreen:
http://algrundo.pl/tag/zaginarka-do-blotnikow/ :mrgreen:maniekmac pisze:ATLAS gratulacje kółek są extra.
Powiedz mi gdzie idzie dorwać taką maszynkę do wywijania rantów błotników? bo zapodałem kółka i przydało by się nieco rozwałować