[b3/b4] Ciekawostka - obnizanie -60mm i wiecej
-60 wpadlo ale od v-ki :mrgreen: Jak wyjdzie te -50 to bede zadowolony(a niech sobie trze), okaze sie jak dojada do mnie i zaczne skladac autko w czwartek. Niki20, sprezyny wpadly za grosze to kupilem, a o oponach takich jak piszesz mysle juz od dluzszgo czasu ale kasa idzie na inne wydatki do oooo. Przd wakacjami mysle, ze juz beda na autku <ok>
Przykładam miarkę do środka piast i mierzę w górę, do krawędzi błotnika czyli tego elementuKolczat pisze:kurde Darek, ale do nadkola czy blotnika? i jak ja mam Ci wycaignaac prostopadla odleglosc do kranca blotnika? kup dobre pewne sprezyny obnizajace o dana odleglosc i bedziesz mial glebe jak chcesz
http://allegro.pl/blotnik-cwiartka-audi ... 57023.html
A co do zakupu sprężyn to moje nie wiem ile obniżają, ponieważ nabyłem je w ramach wymiany. Kumpel na pytanie o ile obniżają powiedział, że ładnie będzie wyglądało - więc je wziąłem
W każdym bądź razie jest to weitec.
I teraz pytanie ile mam teraz obniżony samochód, żebym wiedział co ew. kupić by zejść niżej ;]
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
napisz pw Atlasowi ile mamy od ziemi do rantu blotnika bo to jest najbardziej miarodajny wymiar, bedziesz wiedzial ile to jest jakies -70 albo -80 bo swam dokladnie nie wiem ile mam :mrgreen:
ps: wszedlem z glupa w ta aukcje i chodzi Ci o tyl? ja i tak nie sprezadzw bo trzeba by wziac poprawke na wystajaca felge, a mierzyc Ci musi ktos kto ma taka sama opone
ps: wszedlem z glupa w ta aukcje i chodzi Ci o tyl? ja i tak nie sprezadzw bo trzeba by wziac poprawke na wystajaca felge, a mierzyc Ci musi ktos kto ma taka sama opone