MajoVWka Ułęż - 27-29 maja 2011
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- piotrasss1
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
piotrasss1, może pojedziesz z nami?, jak coś tutaj info
Co do miejsca myślę że tak to można zrobić (zerznięte z tamtego roku :mrgreen: )
Piątek 27.05 14:00
https://audi80.pl/mazowieckie-majovw ... 857,15.htm
Ustawka w tym miejscu: Promenada parking z tyłu gdzieś na końcu bo tam pusto.
Na jadących z nami czekamy do ok 14:30 wylatujemy o tej godzinie tradycyjną trasą lubelską. Przy rondzie w Kołbieli zgarniamy ze stacji Łysego. Dalej Ułęż lub inna stacja w celu połączenia się z inną grupą.
Jedziemy tradycyjnie 17-stką i za Rykami odbijamy w lewo na 48-kę
Co do miejsca myślę że tak to można zrobić (zerznięte z tamtego roku :mrgreen: )
Piątek 27.05 14:00
https://audi80.pl/mazowieckie-majovw ... 857,15.htm
Ustawka w tym miejscu: Promenada parking z tyłu gdzieś na końcu bo tam pusto.
Na jadących z nami czekamy do ok 14:30 wylatujemy o tej godzinie tradycyjną trasą lubelską. Przy rondzie w Kołbieli zgarniamy ze stacji Łysego. Dalej Ułęż lub inna stacja w celu połączenia się z inną grupą.
Jedziemy tradycyjnie 17-stką i za Rykami odbijamy w lewo na 48-kę
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
straciłem fhuj kasy ( wolałbym se za to kupić rinki na zegary albo kilkanaście wunderbałmów ), strułem się, wybiłem se palca, zostałem okrzyknięty największym chamem i wieśniakiem, spałem w golfie w który nie przesuwał się fotel itd itd
ale mimo wszystko było miło i tu duża zasługa ludzi którzy w rejestracji mają pierwszą literkę L i reszty choćby z tego klubu, bo bez nich wszystkich była by jedna wielka stypa.
Do następnego miejmy nadzieje za rok w tym samym miejscu.
ale mimo wszystko było miło i tu duża zasługa ludzi którzy w rejestracji mają pierwszą literkę L i reszty choćby z tego klubu, bo bez nich wszystkich była by jedna wielka stypa.
Do następnego miejmy nadzieje za rok w tym samym miejscu.
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
a ja sie czuje poszkodowany bo pojechaliscie zdiecia sobie robic bezemnie wiem ze swierzak bylem ale tylko mily kolega z audi b3 coupe czerwonej i super chlopaki z 2 b2 coupe których pozdrawiam ze mna pogadali i sprawili ze sie razniej poczułem. ogólnie niesmialy jestem i liczylem ze bedzie atmosfera cos jak na vagtreffen czy motopikniku w olsztynie ze ktos przyjdzie i zaczepi nowych i zapozna ich z towarzystwem. ciesze sie tylko ze nie sam przyjechalem i mialem z kim gadac od piatku do niedzieli. powiem jeszcze tak ze nawet chlopaki z ibiza klub sie bardziej nami zainteresowali niz koledzy z audi w których rzedzie stalem. chlopaki z seatow sami podeszli i zaopiekowali sie nami caly sobotni wieczór a nawet zatroszczyli sie o %%%% dzieki im za to. za rok jak sie bede wybierał na majóvwke bede sobie miejscówe przy seatach ustawiał