Skoro jesteś nieśmiały to największe pretensje powinieneś mieć do siebie. Ale nawet do niemowy podeszłoby dziesiątki ludzi, gdyby jego fura przyciągała jak magnes.pawelw_1986 pisze:a ja sie czuje poszkodowany bo pojechaliscie zdiecia sobie robic bezemnie wiem ze swierzak bylem ale tylko mily kolega z audi b3 coupe czerwonej i super chlopaki z 2 b2 coupe których pozdrawiam ze mna pogadali i sprawili ze sie razniej poczułem. ogólnie niesmialy jestem i liczylem ze bedzie atmosfera cos jak na vagtreffen czy motopikniku w olsztynie ze ktos przyjdzie i zaczepi nowych i zapozna ich z towarzystwem. ciesze sie tylko ze nie sam przyjechalem i mialem z kim gadac od piatku do niedzieli. powiem jeszcze tak ze nawet chlopaki z ibiza klub sie bardziej nami zainteresowali niz koledzy z audi w których rzedzie stalem. chlopaki z seatow sami podeszli i zaopiekowali sie nami caly sobotni wieczór a nawet zatroszczyli sie o %%%% dzieki im za to. za rok jak sie bede wybierał na majóvwke bede sobie miejscówe przy seatach ustawiał
Dziwne masz podejście.