MajoVWka Ułęż - 27-29 maja 2011
- jacek199315
- Forum Audi 80
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
- Kontakt:
Przyklejam temat z vwgolf.pl apel Krzyla
Po rozmowie z wieloma z Was postanowiłem założyć ten temacik....
Ponieważ zlot się nie zwrócił i brakuje kasy do wyjścia na zero, zwracamy się z prośbą o wsparcie finansowe. Każdy nawet najmniejszy grosz będzie kierował Nas do tego, aby w przyszłym roku również zrobić tak fajną imprezę. Niestety drugi rok dokładam z własnej kasy do imprezy i trzeci raz tego nie zrobię tylko sobie odpuszczę organizacje zlotu. Jeżeli jesteś osobą, która chciała by się zjawić w roku 2012 na lotnisku , na 30 Ogólnopolskim Zlocie Aut z Grupy VAG - MajoVWka 2012, wpłać na podane niżej konto chociaż symboliczną złotówkę. Jest to konto Lubelskiego Stowarzyszenia VW AUDI więc obawy, że kasa idzie na lewo nie ma ... Nie chcemy żebrać , wierzymy tylko, że nie tylko nam zależy na kontynuacji tradycji zlotu. Jeśli jesteś osobą która woli coś mieć z tego, że zrobi przelew ... poczekaj na film pozlotowy ... zawsze to fajna pamiątka. Mamy również jeszcze smycze z tego roku po 12 zł puścimy (z wysyłką)...
Z góry dziękujemy i pozdraVWiamy ...
anetka. & krzylo
P.S.
na zlocie musieliśmy cofnąć ekipę taneczną, która zjawiła się na miejscu za kasę ale wiedzieliśmy że mała frekwencja to dla nas strata... pokazy taneczne by się odbyły gdyby więcej autek przyjechało.Przepraszamy tych którzy na to czekali.
66 1050 1461 1000 0090 4142 6744
odbiorca:
Aneta Jasińska
Marynin 69B
21-030 Motycz
Po rozmowie z wieloma z Was postanowiłem założyć ten temacik....
Ponieważ zlot się nie zwrócił i brakuje kasy do wyjścia na zero, zwracamy się z prośbą o wsparcie finansowe. Każdy nawet najmniejszy grosz będzie kierował Nas do tego, aby w przyszłym roku również zrobić tak fajną imprezę. Niestety drugi rok dokładam z własnej kasy do imprezy i trzeci raz tego nie zrobię tylko sobie odpuszczę organizacje zlotu. Jeżeli jesteś osobą, która chciała by się zjawić w roku 2012 na lotnisku , na 30 Ogólnopolskim Zlocie Aut z Grupy VAG - MajoVWka 2012, wpłać na podane niżej konto chociaż symboliczną złotówkę. Jest to konto Lubelskiego Stowarzyszenia VW AUDI więc obawy, że kasa idzie na lewo nie ma ... Nie chcemy żebrać , wierzymy tylko, że nie tylko nam zależy na kontynuacji tradycji zlotu. Jeśli jesteś osobą która woli coś mieć z tego, że zrobi przelew ... poczekaj na film pozlotowy ... zawsze to fajna pamiątka. Mamy również jeszcze smycze z tego roku po 12 zł puścimy (z wysyłką)...
Z góry dziękujemy i pozdraVWiamy ...
anetka. & krzylo
P.S.
na zlocie musieliśmy cofnąć ekipę taneczną, która zjawiła się na miejscu za kasę ale wiedzieliśmy że mała frekwencja to dla nas strata... pokazy taneczne by się odbyły gdyby więcej autek przyjechało.Przepraszamy tych którzy na to czekali.
66 1050 1461 1000 0090 4142 6744
odbiorca:
Aneta Jasińska
Marynin 69B
21-030 Motycz
kolczyx, osobiście postaram się coś dorzucić. Byłem już trzeci raz pod rząd i to już dla mnie tradycja. Na bramie przy wyjeździe też coś dorzuciłem. Oby się udało utrzymać tradycje <ok> Dziwne w sumie że impreza cierpi na chroniczny brak frekwencji, przecież to środek Polski prawie i każdy ma w miarę blisko. :roll:
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
Cos od siebie tez uskrobe, taka impra musi byc kontynuowana <ok> Jedna prosba do organizatorow, na zlocie traktowac wszystkich rowno bo nie jest to tylko zlot vw... Dj zapraszal pod scene i pozdrawial tylko wlascicieli vw, nic wiec dziwnego, ze pod scena byla garstka aut, na szczescie szybka interwencja Karola i kogos jeszcze zmienila sytuacje