[B4 sedan] Tylna blenda od Cabrio do B4 - bedzie pasować???
[B4 sedan] Tylna blenda od Cabrio do B4 - bedzie pasować???
slyszałem ze trzeba ją jakos podpilować tylko i pasuje - wie ktos cos na ten temat prosze o szybka odpowiedź!!! Dzięki
Ostatnio zmieniony 02 sie 2007, 21:00 przez dzanks, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Najlepiej to sobie kup blende z 90 i bedziesz miec ładnie i zero przerobek... wsadzasz i masz a nie jakies obcinanie itepe... jedna juz krazy taka po necie ... na allegro poszla wczoraj za ponad 700 pln :mrgreen: z cabrio :mrgreen: lekko peknieta bo widac jakis rezacz prubowal ją chyba wsadzic do jakiegos innego modelu i cos chyba niespasowalo sie :mrgreen:
nie wprowadzaj ludzi w błąd :!:
FranoF1
nie wprowadzaj ludzi w błąd :!:
FranoF1
Ostatnio zmieniony 03 sie 2007, 22:20 przez Misiek_Stce, łącznie zmieniany 1 raz.
1...Misiek jestes pewien ze blenda od Audi 90 pasi do B4 sedan? bo ja slyszalem ze ona nie podejdzie!Misiek_Stce pisze:Najlepiej to sobie kup blende z 90 i bedziesz miec ładnie i zero przerobek... wsadzasz i masz a nie jakies obcinanie itepe... jedna juz krazy taka po necie ... na allegro poszla wczoraj za ponad 700 pln :mrgreen: z cabrio :mrgreen: lekko peknieta bo widac jakis rezacz prubowal ją chyba wsadzic do jakiegos innego modelu i cos chyba niespasowalo sie :mrgreen:
2. Dzięki UFO za info czailem sie na ta blende z allegro mysle sobie na koniec licytacji kulne 400 PLN az tu nagle kolesie pocisneli 723 PLN :shock: i tym samym zabili mnie tą ceną moim zdaniem przegięcie za lekko uszkodzoną blende
- krzysiek11
- Forum Audi 80
Zauważcie że klapa tylna w Audi B3 80/90 różni sie od klapy w B4 (inne skosy na boku klapy) więc trzeba uważać z blendami bo można kupić i nie założyć bo nie bedzie pasować.Jeśli ktoś jest mocno zainteresowany to dzwońcie 0601378890 bo mam blende od coupe i przymierze do B4 sedana, kombi czy B3 i bedzie wszystko wiadomo. Pozdrawiam!!!
ja sie wycofuje
w takim razie nie wiem o jaka blende chodzi.. zycze rozwiazania problemu