Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Modami wydechu w silniku na jednopunkcie raczej wiele się nie zmieni :mrgreen:
Myślę że przy prędkości większej niż 100km/h SB pokazałby swoją przewagę, tylko potrzeba by dłuższej skrzyni niż AKM, bo AKM to o kant dupy roztłuc można :evil:
Póki co nie będzie niestety pompy 10mm bo w tym miesiącu chciałbym ogarnąć wygląd zewnętrzny auta, ale mimo to małe zmiany w motorowni będą :mrgreen:
Będzie lepszy boostpin (dzięki Trepek ) a także gov mod o ile znajdę w okolicy kogoś kto to wykona :roll:
Myślę że przy prędkości większej niż 100km/h SB pokazałby swoją przewagę, tylko potrzeba by dłuższej skrzyni niż AKM, bo AKM to o kant dupy roztłuc można :evil:
Póki co nie będzie niestety pompy 10mm bo w tym miesiącu chciałbym ogarnąć wygląd zewnętrzny auta, ale mimo to małe zmiany w motorowni będą :mrgreen:
Będzie lepszy boostpin (dzięki Trepek ) a także gov mod o ile znajdę w okolicy kogoś kto to wykona :roll:
Tylko że wydech i przepustnica to najsłabsze elementy PM'a. Wydech ma katalizator, małą średnicę i dosyć restrykcyjne tłumiki. Przepustnica to tylko 38mm, więc albo rozwiert albo wymiana. Tak jak w dieslu tak i w jednopunkcie można podlac paliwem, z dolotem się nie opłaca nic robić bo stożek tylko pogorszy sprawę. A AKM w benzynie to nie jest zła skrzynia, na miasto idealna,w dieslu nie wiem.pawelrybak15 pisze:Modami wydechu w silniku na jednopunkcie raczej wiele się nie zmieni :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mało możliwe, skoro seria 1Z nie ma szans, to ABT mający mniej momentu obrotowego w ogóle polegnie. Tak jak pisałem film nie pokazuje pełni możliwości auta, bo do dobrego sprintu muszę mieć obie ręce wolne i koncentrować się tylko na jeździe a nie na tym by tak nagrać filmik żeby było coś na nim widać :roll:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: