Klubowe koszulki, czapki
Klubowe koszulki, czapki
Witam.
Pomyślałem sobie, że skoro mamy już takie gadżety jak smyczki, breloczki i ramki pod tablice to może przyszedł czas na klubowe koszulki i czapki? Myślałem o koszulkach jedynie z logo PKA80 i adresem strony oczywiście. Koszt jednej koszulki przy zamówieniu przekraczającym 50szt. to ok. 16zł bez wysyłki, natomiast czapki to koszt rzędu ok. 15zł. Nadruki są drukowane techniką sitodrukową przez co są trwałe i wyraźne, natomiast gramatura koszulek to 185g/m2.
Pomyślałem sobie, że skoro mamy już takie gadżety jak smyczki, breloczki i ramki pod tablice to może przyszedł czas na klubowe koszulki i czapki? Myślałem o koszulkach jedynie z logo PKA80 i adresem strony oczywiście. Koszt jednej koszulki przy zamówieniu przekraczającym 50szt. to ok. 16zł bez wysyłki, natomiast czapki to koszt rzędu ok. 15zł. Nadruki są drukowane techniką sitodrukową przez co są trwałe i wyraźne, natomiast gramatura koszulek to 185g/m2.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Cieszę się, że pomysł się spodobał. Oprócz koszulek istnieje możliwość zamówienia longsleeve'ów, koszulek polo, a także bluz, tak więc wybór jest dość duży.
Koszty nadruku są identyczne, gdyż korzystamy wtedy z tego samego sita, natomiast cena odzieży kształtuje się następująco:
- koszulka polo - 17,21zł netto + nadruk
- koszulka longsleeve - 16,39zł netto + nadruk
- bluza - 32,79zł netto + nadruk
Kiedy będę już miał przygotowany projekt koszulki wkleję go w tym temacie i będę zbierał zamówienia po ustaleniu dokładnego kosztorysu i konsultacji z Doc'iem
Koszty nadruku są identyczne, gdyż korzystamy wtedy z tego samego sita, natomiast cena odzieży kształtuje się następująco:
- koszulka polo - 17,21zł netto + nadruk
- koszulka longsleeve - 16,39zł netto + nadruk
- bluza - 32,79zł netto + nadruk
Kiedy będę już miał przygotowany projekt koszulki wkleję go w tym temacie i będę zbierał zamówienia po ustaleniu dokładnego kosztorysu i konsultacji z Doc'iem
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2007, 01:04 przez netes, łącznie zmieniany 1 raz.
Pomysł Bardzo Dobry.
W niedziele byłem na Bułgarskiej w Poznaniu
(co tydzień na parkingu pod stadionem zbierają się maniacy samochodów i urządzają sobie pogaduchy i wyścigi) jako jedyny przedstawiciel PKA80
:cry: i zlecieli sie klubowicze BMW :evil: ... mieli swoje czapki i koszulki oraz, co też nie wyglądało głupio, chorągiewki zaczepiane za szybę z logo klubu, oczywiście z logo PKA byłyby o niebo ładniejsze :!: :mrgreen:
W niedziele byłem na Bułgarskiej w Poznaniu
(co tydzień na parkingu pod stadionem zbierają się maniacy samochodów i urządzają sobie pogaduchy i wyścigi) jako jedyny przedstawiciel PKA80
- oli 2.8 v6
- Forum Audi 80

- Brylantoos
- Forum Audi 80