Moje Audi Coupe quattro 20v - sprzedam trochę fantów ;)
- michael80b3
- Forum Audi 80
Scenka opada gdy się patrzy na foto z momentu zakupy a foty z niedawna. Pogratulować włożonego nakładu pracy w auto i wytrwałości no i najważniejsze dbałości o szczegóły co jest rzadko spotykane. Aż zazdroszczę i mam nadzieje że kiedyś moje auto choć odrobinę będzie tak piękne jak Twoje i no i jak by nie patrzeć mechanicznie dopracowane. Mam nadzieje że kiedyś nadarzy się okazja by tą piękność oblukać na żywo :mrgreen: Pozdrawiam
Maroonio, napisz mi na PW ile zapłaciłeś za obszycie alcantarą bo szukam z pół roku firmy z prawdziwą alca. ale wszystko to podróba bardziej przypominająca lub mniej.
Co do wymiany szyby i nadszybia i podszybia... ja juz to u siebie przerabiałem tylko że ja u siebie pocynowałem bo myślałem że mnie szlak trafi jak zobaczyłem ten kawałek rudej po zdjęciu szyby. No i wklejanie szyby przedniej w coupe to katorga,(myślałem że tylko mi tak ciężko idzie bo samemu to robiłem ale jednak nie tylko).
tak jeszcze zapytam dla pewności... wklejałeś 3 razy szybę czy 3 razy ją kupowałeś i wklejałeś ?
Co do wymiany szyby i nadszybia i podszybia... ja juz to u siebie przerabiałem tylko że ja u siebie pocynowałem bo myślałem że mnie szlak trafi jak zobaczyłem ten kawałek rudej po zdjęciu szyby. No i wklejanie szyby przedniej w coupe to katorga,(myślałem że tylko mi tak ciężko idzie bo samemu to robiłem ale jednak nie tylko).
tak jeszcze zapytam dla pewności... wklejałeś 3 razy szybę czy 3 razy ją kupowałeś i wklejałeś ?
http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... olewy.jpg/ nie lepiel bylo ukierunkowac gwizdki z kierunku kabiny tylko naprzeciwko siebie?? pozatym kawal dobrej roboty <ok>