[Audi 90 2.3 quattro 20V] falowanie obrotami
[Audi 90 2.3 quattro 20V] falowanie obrotami
Witam mam problem z moim wózkiem Audi 90 2.3 quattro 20V . Chodzi mi o obroty. Są za wysokie i falują. Wskazówka zaczyna wędrówkę od 11 i kończy na 15 i znowu w dół. Wiecie co może być przyczyną takiego zachowania ? Mam też problem z dynamiką. Jechałem z gościem który miał kiedyś audi 90 2.3 bez Quattro i mówi że moja maszyna jest coś zamulona. Czy to może wynikać z różnicy że ja mam napęd na 4 koła ? Lub może wiecie jak poprawić dynamikę jak go bujnę do 5 tysi Obr. To dostaje kopa ale przerywa ciut i są takie szarpnięcia mocy proszę o wypowiedź w tej sprawie i przepraszam za ten pogmatwany i dość nieprecyzyjny opis. Za wszelkie sugestie z góry dziękuję i pozdrawiam !
Proponuje żebyś najpierw napisał czy posiadasz lpg,czy Ci się to dzieje tylko na zimnym czy na ciepłym. Z tego co napisałeś to za dużo się człowiek nie dowie.
P.S Co to jest 11 i 15 ? jeśli chodzi Ci o obroty to napisz na przykład 1100 obr/min
P.S 2 A sprawdzałeś w szukajce takiego tematu, bo jakoś wydaje mi się że już były podobne przypadki.
P.S Co to jest 11 i 15 ? jeśli chodzi Ci o obroty to napisz na przykład 1100 obr/min
P.S 2 A sprawdzałeś w szukajce takiego tematu, bo jakoś wydaje mi się że już były podobne przypadki.
do 7a tylko i wyłacznie instalacja IV generacji czyli sekwencyjny wtrysk gazu.masz dolot w oryginale bez jakichs mikserów,dodatkowy komputer zestrojony z elektronicznym wtryskiem no i raczej cienko z przestrzenia bagazowa.koszt instalki z około 2500plnów.jest jedno ale:silnik musi pracowac idealnie na benie