[ALL] Polerka Felg.
No to życzę miłej pracy i zawziętości:) Pamiętaj jak odpiszesz w temacie zbyt szybko to będziemy wiedzieć, że oddałeś felgi do specjalistycznego zakładu <ok> licz, że całość będzie ciebie kosztować łącznie jakieś 24h roboty.delik pisze:dzieki wszystkim za odp jeśli uda mi się te ranty zrobić na pewno się pochwale pozdrawiam
Nie łam mnie to ręczna polerka aż krew sikała z opuszków nie wiem jak to jeszcze można poprawić trę, trę i h*j dalej tak samo. Drugi raz za to już bym się nie wziął licząc koszta materiałów i czas poświęconykris0181 pisze:Bo z tym fachem trzeba się urodzić :lol: :mrgreen:
Serio to nie jest źle przecież, blyszczy sie a qpa dostala nowy wizerunek na nastepny sezon poprawisz :p
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Tym autosolem konczyles?skoti pisze:Nie łam mnie to ręczna polerka aż krew sikała z opuszków nie wiem jak to jeszcze można poprawić trę, trę i h*j dalej tak samo. Drugi raz za to już bym się nie wziął licząc koszta materiałów i czas poświęconykris0181 pisze:Bo z tym fachem trzeba się urodzić :lol: :mrgreen:
Serio to nie jest źle przecież, blyszczy sie a qpa dostala nowy wizerunek na nastepny sezon poprawisz :p
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Może popróbuj jeszcze pare razy, ja powtarzalem to z 15 razy na jednej feldze, pasta i tarcie, potem czyszczenie, pasta, tarcie i czyszczenie i az wyszlo konkretne lustro. Może też zalezec od felgi po prostu i stopu, nie wszystkie dadza sie tak dobrze wypolerowac.skoti pisze:Ta metal polisz :->
Na fotkach wg. mnie wyglada spoko <ok>
Witam, mam takie pytanie. Jak dostajecię siędo trudno dostępnych miejsc w alu ? dziś jednego borbetka ogołociłem do czystego aluminium ale jeszcze nie dokładnie...
normalnie masakra. scansolem zdarłem powłokę lakierniczą, papierek 320 na sucho i jazda do gołego aluminium, ale z tego co widzę to mi zejdzie pol roku na jednąfelgę żeby oczyścić do golasa ... strasznie ciężko zdrapać to co jest pod lakierem ... macie jakieś rady ? już rece opadają ...
też tak mieliście że jak do gołego aluminium się dogrzebaliście to na słońcu pod różnym kątem różne odcienie się wydają ?
[ Dodano: 2011-08-10, 15:50 ]
szlag mnie strzeli chyba jakiś ... ręce opadają, tak ciężko usunąć mi z niektórych miejsc taką białą powłokę ..... już ponad tydzień się bawię z jednym kołem, wiertarka, papierki, suche mokre i nic ... masakra
patrzę się na te koło teraz i wymiotować się chce ... niewiem o co chodzi, z góry ramion wszystko zeszło jak należy, między ramionami już zaczęły się schody, wiertarkąsię nie dostanę a ręce odpadają po tygodniowej walce z tym dziadostwem ...
postaram się za chwilkę wrzucić zdjęcie
[ Dodano: 2011-08-10, 16:43 ]
normalnie masakra. scansolem zdarłem powłokę lakierniczą, papierek 320 na sucho i jazda do gołego aluminium, ale z tego co widzę to mi zejdzie pol roku na jednąfelgę żeby oczyścić do golasa ... strasznie ciężko zdrapać to co jest pod lakierem ... macie jakieś rady ? już rece opadają ...
też tak mieliście że jak do gołego aluminium się dogrzebaliście to na słońcu pod różnym kątem różne odcienie się wydają ?
szlag mnie strzeli chyba jakiś ... ręce opadają, tak ciężko usunąć mi z niektórych miejsc taką białą powłokę ..... już ponad tydzień się bawię z jednym kołem, wiertarka, papierki, suche mokre i nic ... masakra
patrzę się na te koło teraz i wymiotować się chce ... niewiem o co chodzi, z góry ramion wszystko zeszło jak należy, między ramionami już zaczęły się schody, wiertarkąsię nie dostanę a ręce odpadają po tygodniowej walce z tym dziadostwem ...
postaram się za chwilkę wrzucić zdjęcie
[ Dodano: 2011-08-10, 16:43 ]