Klubowe koszulki, czapki
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie było.MorajB4 pisze:bardzo dobry pomysł.
Btw. była konsultacjia z DOCem ??
Kiedyś podobną kwestię przerabialismy z Wilu8, który samowolnie wystawił nalepki na allegro dla klubowiczów.
Brzmi to trochę jak bym czuł się niczym Kaczyński i chciał wprowadzać dyktaturę. Oczywiście tak nie jest i jestem jak najbardziej za zrobieniem koszulek. Proszę jednak ze mną omawiać zanim cokolwiek zleci się do produkowania, sprzedawania itp.
Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby każdy uzytkownik samowolnie, w dowolnym momencie zbierał wpłaty od klubowiczów czy też sprzedawał nasze logo. Nie może miec miejsca sytuacja, że ktoś, gdzieś bez naszej wiedzy zbiera wpłaty na coś. W ten sposób mogłoby dojść do wielkiej draki i bałaganu. Tam gdzie w grę wchodza pieniądze musi być wszystko pewne i oczywiste.
Wszystko należy ustalić, zbadać, przemysleć i dopiero podjąć decyzje o propozycji sprzedaży.
Raz jeszcze proszę, aby wszelkie materiały promocyjne - nie tylko w postaci gadżetów, ale również notek prasowych, artykułów zewnętrznych omawiać z nami tj administratorami PKA 80.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
@DocDoc pisze: Nie było.
Kiedyś podobną kwestię przerabialiśmy z Wilu8, który samowolnie wystawił nalepki na allegro dla klubowiczów.
Brzmi to trochę jak bym czuł się niczym Kaczyński i chciał wprowadzać dyktaturę. Oczywiście tak nie jest i jestem jak najbardziej za zrobieniem koszulek. Proszę jednak ze mną omawiać zanim cokolwiek zleci się do produkowania, sprzedawania itp.
Nie wyobrażam sobie sytuacji, aby każdy użytkownik samowolnie, w dowolnym momencie zbierał wpłaty od klubowiczów czy też sprzedawał nasze logo. Nie może miec miejsca sytuacja, że ktoś, gdzieś bez naszej wiedzy zbiera wpłaty na coś. W ten sposób mogłoby dojść do wielkiej draki i bałaganu. Tam gdzie w grę wchodzą pieniądze musi być wszystko pewne i oczywiste.
Wszystko należy ustalić, zbadać, przemyśleć i dopiero podjąć decyzje o propozycji sprzedaży.
Raz jeszcze proszę, aby wszelkie materiały promocyjne - nie tylko w postaci gadżetów, ale również notek prasowych, artykułów zewnętrznych omawiać z nami tj administratorami PKA 80.
Nie miałem czasu wcześniej żeby do Ciebie napisać i już spieszę z wyjaśnieniami
Zakładając ten temat chciałem tylko sprawdzić ilu będzie chętnych i czy taka akcja w ogóle będzie miała sens. Z wszelakimi zamówieniami i listami chętnych nie startowałbym bez uprzedniego uzgodnienia, tak więc bez obaw
Widzę, że odzew w tej sprawie jest bardzo duży, tak więc można poważnie pomyśleć nad owymi gadżetami. Mi zależy jedynie na tym by nasza społeczność na tym zyskała, a to kto będzie zbierał pieniądze, odbierał towar i wysyłał go do Klubowiczy to kwestia do dyskusji. Myślę, że bez problemu znajdziemy odpowiednie rozwiązanie.
Ja w każdym razie mogę przygotować projekty gotowe do wysłania do drukarni, bo tak się składa, że w robię trochę w tej branży i nie będzie z tym kłopotu. Pozostałe kwestie - ustalimy.
@IC69
Niestety to nie wchodzi w grę gdyż do każdego „różniącego się” nadruku trzeba przygotowywać osobne sito, a to drastycznie podnosi koszty.
-
barabasz_84
- Forum Audi 80