zserty pisze:Ja uważam, że 5-tka lepiej brzmi od 6-tki.
Masz takie prawo
hołard pisze:No uważaj bo zaraz koledzy z B3 cię powieszą To że tanie to co innego wg mnie w b3 nie ma nic co by mogło przyciągnąć dresa, a każda bemka dla tego typu osób jest szpanerska, kozacka itd bo ma BMW Może i trafić się dres w B3jce nie przeczę, ale porównać ich ilość w samochodach BMW to będzie znaczna różnica.SSssss... pisze:A co do uzytkowników .. no cóz niestety jesli mowimy o B3 i o E30 to w ubogich wersjch sa to tanie samochody i jednymi i drugimy jezdzą dresiarze. Ale BMKa ma tu gorsza opinie
Racja, wiecej dresów jezdzi w BMKach tylny naped i sława szybkiego auta, najgorZej ze wiekszosc to atrapy z silnikami 1,6 albo 1,8 (wykluczajac ISa) w sumie 2l tez nie rewelka. 2,5 w E30 albo 2,8 w E36 to min.
Ja również, a 5-tka + turbo to jest tozserty pisze:Ja uważam, że 5-tka lepiej brzmi od 6-tki.
Ocynk w beemie zaczał sie od 1986r ale wdocznie nie był najlepszy no i mysle ze przeszłosc wypadkowa BMKi maja wieksza. Tylno napedowe auto trudniej opanowac szczególnie na sliskim.Danek pisze:A ja z innej beczki. Czy BMW też ma blachy w ocynku? Bo bardzo często widzę BM-ki w tym samym wieku co moja B4-czka i przyznam, że za każdym razem jestem w solidnym szoku. U mnie ani grama rudej, a BM-ki żre, że aż z kilku metrów słychać. Uważam, że to jest solidny argument za Audiolką, bo jak ruda zacznie gryźć to już nic jej nie powstrzyma, nawet najlepszy blacharz. Nie wspominam o kształtach, bo Audiolki to po prostu miss świata :mrgreen: , a BMW to tylko V-ce .
Nie na łancuszku tylko naped wychodzi z wału korbowego ale to szczegół. A ten Mtechnik to mial wieksza moc czy co? I co to jest ten Mtechnik? Bo widze ze sie troche znasz na BMKAch miales jakąs? A jak te twoje quatro ? Lepsze jak BEMKa?pajak100 pisze:Rzeczywiście wiskozy są na łańcuszku rozrządu w BMW. Pomyliło mi się z jakąś inną marką. Co do łańcuszka to też nie wiadomo czy traktować to jako plus czy minus. Jak w życiu -coś kosztem czegoś. Jeżeli BMW E30 to tylko M-technik i 2.5 litra. Ma trochę bajerów, ospojlerowanie nawet ładne no i szpęre w standardzie:)
No kto wie kto wie.... NIc złego o audi nie powiem, Tak jak ktos wczesneij napisal" to zalezy do czego samochód ma słuzyc"zserty pisze:SSssss..., widzę w Twoim podpisie BMW. Kupiłeś już czy może jest to autko które chcesz zmienić na Audi