Deskorolka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
!StaSiu, otoz to, na zywo wyglada identycznie, czyli masakra, czekam na slonce bo od srody go nie widzialem a wlasnie w polaczeniu z nim ma nabrac blasku ten kolor bo to perla, tylko co mnie to obchodzi... lakier na feldze mial robic szal w kazdej chwili, a nie tylko w sloncu nie wazne, wazne ze poznalem nowych ziomkow do wodki i swietnie sie bawilem i to najwazniejsze ;]
ps: Gorniczku, mialem zamiar sciagnac rejerke na zlocie, ale nie miaelm krzyzaka, a dwa jak tam stanalem to na tle innych samochodow uznalem ze czy ja zdejme czy nie i tak slabo moje auto wyglada wiec... olalem to i zmylem sie z miejscowki dosyc szybko :mrgreen:
ps: Gorniczku, mialem zamiar sciagnac rejerke na zlocie, ale nie miaelm krzyzaka, a dwa jak tam stanalem to na tle innych samochodow uznalem ze czy ja zdejme czy nie i tak slabo moje auto wyglada wiec... olalem to i zmylem sie z miejscowki dosyc szybko :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ale to dal Harrego <:P>wonski pisze:i graty za ogarnięcie zderzaka
wylecialo mi z glowy ze Ci obiecalem ze wpadne do Wro, pozatym ze nie dalbym rady sam tam trafic to niesamowicie zaluje ze pojechalem droga na lubliniec bo droga tragedia co chwila wsie i jechalem dwa razy dluzej niz przez Wro... tragediaZayebatsu pisze:to miałes wpaść na jaką flache a nie mandaty zgarniać
co do lakieru to przed chwila auto stalo przy pomaranczowo stojacej latarni i juz zaczal sie ladnie mienic, sam samochod po polerce jest szklany, wiec ogolnie jest pozytywnie, tylko coraz wiekszy strach mnie ogarnia widzac policje, bo oprocz tego ze dostalem mandat to byla gadka o zabraniu dowodu za kola ale uprosilem pana policjanta...
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
skoti, jest jakies wyjscie...
Zayebatsu, tak sie musimy zobaczyc nie ma innej opcji, ale jak beda zapowiadac deszcz a planowane spanie to namiot albo auto to ja odpadam... gdzie to nie wiem bo mercedes ktorego wyprzedzalem zaslonil mi nazwe miejscowosci :mrgreen:
...mowie sobie jeszcze tylko tego merca smigne i shamuje przed miastem a tu policjant mi na droge wylazi...
Zayebatsu, tak sie musimy zobaczyc nie ma innej opcji, ale jak beda zapowiadac deszcz a planowane spanie to namiot albo auto to ja odpadam... gdzie to nie wiem bo mercedes ktorego wyprzedzalem zaslonil mi nazwe miejscowosci :mrgreen:
...mowie sobie jeszcze tylko tego merca smigne i shamuje przed miastem a tu policjant mi na droge wylazi...
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
gdy u mnie widnialo na tacho 1.60zł+ to policjant do mnie zaczął mierzyć ale nie zdążył miałem podobną sytuacje z tajniacką vectrą i oplem astrą - minąłem 5 kontroli w tym 4 w drodze na żerków i ani razu mnie nie zatrzymali Panowie z vectry z miejsca wsiadali w radiowóz i za nami ale <ok>..mowie sobie jeszcze tylko tego merca smigne i shamuje przed miastem a tu policjant mi na droge wylazi...
nie marudź jak baba przy miesiączce, dobrze sie prezentował cab i tyle
Plotka głosi że to koło bedzie na Cabrio siedziało :mrgreen:
http://allegro.pl/alufelgi-4x100-nissan ... 54671.html
Spoko sie autko prezentuje <ok>
http://allegro.pl/alufelgi-4x100-nissan ... 54671.html
Spoko sie autko prezentuje <ok>