Witajcie,
Padly mi po zimie silowniki tylnej klapy, jak wiecie w coupe jest ona dosc masywna i troche sie boje ze kupie źle. Także proszę was o rade.
Chodzi mi o ta aukcje:
http://moto.allegro.pl/sprezyna-gazowa- ... 73999.html
i pytania:
1. Tam pisze audi 90 coupe B3, sam mam 80 B3 - jest jakas zasadniczna roznica miedzy tymi modelami?
2. NAJWAZNIEJSZE: Na aukcji pisze ze model oryginalu to: 855.827.552G a u mnie na starych: 895827552A takze rozni sie poczatek i literka na koncu..
Pytanie.. bedzie pasowac?
[80 coupe B3] Silowniki tylej klapy PYTANIE.
Kolego rada ja tak zrobiłem jak mi padły oryginał po 20 latach służenia do coupe praktycznie nie da się kopić siłowników w normalnych pieniążkach(za dwa zapłacisz tyle co za jeden w tej aukcji) wiec kup sobie siłowniki od avant-a są lekko krótsze ale za to pasują i są na tyle silne że wszystko działa jak nakazała fabryka pozdro
Dołączę się do tematu bo też poszukuje siłowników.
Jakie mam dobrać do Audi 90 Quattro rocznik 86? Mają około 28-30 cm po otwarciu klapy na maks. No i najważniejsze jaką mają mieć siłę żeby utrzymały klapę?
Poszukuję na allegro bo w okolicznych sklepach i hurtowniach nie potrafili mi dobrać siłownika a na allegro jest sporo ale nie wiem który wybrać
Jakie mam dobrać do Audi 90 Quattro rocznik 86? Mają około 28-30 cm po otwarciu klapy na maks. No i najważniejsze jaką mają mieć siłę żeby utrzymały klapę?
Poszukuję na allegro bo w okolicznych sklepach i hurtowniach nie potrafili mi dobrać siłownika a na allegro jest sporo ale nie wiem który wybrać