Klubowe koszulki, czapki
Wszystko ok, tylko trzeba wziąć jedną rzecz pod uwagę. Koszulki, bluzy, longsleeve'y, czapki itd. robi jedna firma, u nich się zamawia i tylko czeka na przesyłkę, natomiast jeśli chodzi o polary trzeba by było zamawiać „czyste” i wysyłać do szwalni wraz z projektem żeby coś na nich wyhaftowali (tu dodatkowo koszt programu dla maszyny szwalniczej, czyli jakieś 100zł). Moja propozycja jest taka, żeby wstrzymać się póki co z polarami, zrealizować kwestię koszulek/bluz etc. i wtedy pomyśleć o czymś więcej.
Rozmawiałem z Doc'iem na temat koszulek/bluz itd. i doszliśmy do wniosku, że koszulek na zimę chyba nie ma większego sensu robić, bo znosimy je pod ubraniami i nikt ich nawet na oczy nie zobaczy, ale to sprawa jeszcze do przedyskutowania. Póki co mamy pomysł, aby zrobić nowe gadżety klubowe, a konkretniej zestaw:
- duża naklejka "Polski Klub Audi 80 www.Audi80.pl" na tylną szybę (na wzór Procon-Ten)
- kubek z logo PKA80
- jakieś ładniejsze breloczki
A propo gadżetów będzie nowy temat. Co do koszulek - jak myślicie? Warto je teraz robić?
- duża naklejka "Polski Klub Audi 80 www.Audi80.pl" na tylną szybę (na wzór Procon-Ten)
- kubek z logo PKA80
- jakieś ładniejsze breloczki
A propo gadżetów będzie nowy temat. Co do koszulek - jak myślicie? Warto je teraz robić?
hmm... wg mnie to koszulki albo polar... z tych dwóch rzeczy trzeba było by cos posiadać...
Kubek super pomysł...
Breloczek :roll: zbędny niektórzy już posiadają jeden, wiec w takim przypadku po co drugi...
Naklejka na szybę "duża"- dla mnie odpada...nie chce robić z samochodu choinki... mamy już jedną małą naklejkę klubową, i wg mnie ona powinna wystarczyć...
Pozdrawiam
Kubek super pomysł...
Breloczek :roll: zbędny niektórzy już posiadają jeden, wiec w takim przypadku po co drugi...
Naklejka na szybę "duża"- dla mnie odpada...nie chce robić z samochodu choinki... mamy już jedną małą naklejkę klubową, i wg mnie ona powinna wystarczyć...
Pozdrawiam
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
ja uważam że koszulek teraz nie ma sensu...
kubek na kawe - zaklepista sprawa
lepsiejsze breloczki - też super...
ale co do dużej naklejki na szybę to jestem na nie, nawet jak byłaby na wzór procon-ten'a, nic nie mam poprzyklejane na szybie i niech tak zostanie... jedna z logo klubu starczy...to już bardziej bym wolał coś co nie będzie na aucie, np czapkę taką z daszkiem lub zimową... lub jak już wcześniej mówiłem polar...
kubek na kawe - zaklepista sprawa
lepsiejsze breloczki - też super...
ale co do dużej naklejki na szybę to jestem na nie, nawet jak byłaby na wzór procon-ten'a, nic nie mam poprzyklejane na szybie i niech tak zostanie... jedna z logo klubu starczy...to już bardziej bym wolał coś co nie będzie na aucie, np czapkę taką z daszkiem lub zimową... lub jak już wcześniej mówiłem polar...
Ja jestem za bo klubowe naklejki są za małe i na jadącym aucie ich nie widać..netes pisze:- duża naklejka "Polski Klub Audi 80 www.Audi80.pl" na tylną szybę (na wzór Procon-Ten)
Pytałem ostatnio o naklejkę gościa, który robi różne naklejki dla innego klubu czy mi nie zrobi napisu www.audi80.pl czcionką audi o dł ok 40cm. Jutro będę miał odpowiedź to przedstawię skoro inni też chcieliby klubowy napis.
Kubek też świetny pomysł
-
czeki
Pomysł na zestaw klubowych gadżetów jest jak najbardziej super.
Jeśli chodzi o koszulki to rzeczywiście nie jest odpowiednia pora ale można zamiast nich zrobić jakieś bluzy lub longsleeve'y. Polary mogą wyjść za drogo.
Kubki to świetny pomysł - na pewno szybko znikną.
Breloczki moga być.
Co do dużej naklejki mam takie samo zdania jak FranoF1 - raczej nie.
...hmm, jak wygląda przykładowa naklejka Procon-Ten bo nie mogę znaleźć nic konkretnego w sieci - a może się przekonam.
Jeśli chodzi o koszulki to rzeczywiście nie jest odpowiednia pora ale można zamiast nich zrobić jakieś bluzy lub longsleeve'y. Polary mogą wyjść za drogo.
Kubki to świetny pomysł - na pewno szybko znikną.
Breloczki moga być.
Co do dużej naklejki mam takie samo zdania jak FranoF1 - raczej nie.
...hmm, jak wygląda przykładowa naklejka Procon-Ten bo nie mogę znaleźć nic konkretnego w sieci - a może się przekonam.
heh no wlasnie zapokmnieli o nowych tez bym cos chcial a pisze sie na wszystko tylko zebym wiedzial komu kase dac jak juz wam nic nie wypali to chociaz jakas naklejka hmm ostatecznie to przeciez mozna sie zrzucic na to przestawienie maszyn i te polarki by byly a przeciuez nie kazdemu na 10 zl zalezy kubki tez fajna sprawa zreszta wszystko moze najpierw chetni wpacaja pieniazki i dopiero wtedy produkcja sam nie wiem ale bylo by super jak to wypali
byłbym bardzo wdzięczny jakbyś tak czasem użył znaków interpunkcyjnych
i czasami wrzucił tekst do Word`a przed wysłaniem wiadomości na forum 

FranoF1
byłbym bardzo wdzięczny jakbyś tak czasem użył znaków interpunkcyjnych
oczywiście bez obrazy...ale ludzie chcieli by coś zrozumiecwłaśnie zapomnieli o nowych, tez bym cos chciał, a pisze sie na wszystko tylko żebym wiedział komu kasę dać, jak juz wam nic nie wypali to chociaż jakąś naklejka… hmm ostatecznie to przecież można sie zrzucić na to przestawienie maszyn i te polarki by były a przecież nie każdemu na 10 zl zależy… kubki tez fajna sprawa… zresztą wszystko może najpierw chętni wpłacają pieniążki i dopiero wtedy produkcja… sam nie wiem ale było by super jak to wypali
FranoF1
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2007, 13:20 przez sikor, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Misiek_Stce
- Audi 80 Klub

- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
To ja powiem tak.... koszt bluzy by bylo dobrze juz napisac dokładny to bluze moze bym kupił ... lepiej kupic bluze... zalezy jaka firma ale pewnie jakby sie odnalazło dobych ludzi to moze bysmy sie dogadali tak zeby nadrukowywali na koszulke gratis jak wezmiemy iles tam sztuk tych bluz ... tylko to nie moze byc 50 osób tylko chociaz 100
Wczesniej ktos napisał o nicku na koszulce lub bluzie... to jest znakomity pomysl, odemnie z miasta jest klub sportow extreme samochody motory etc.. po prostu mają koszulki i na rękawie mają nadrukowany jeszcze swój nick... na forum mają te nicki ikazdy sie zna i nie myli nikomu się...
[ Dodano: 2007-09-10, 17:45 ]
Wczesniej ktos napisał o nicku na koszulce lub bluzie... to jest znakomity pomysl, odemnie z miasta jest klub sportow extreme samochody motory etc.. po prostu mają koszulki i na rękawie mają nadrukowany jeszcze swój nick... na forum mają te nicki ikazdy sie zna i nie myli nikomu się...
[ Dodano: 2007-09-10, 17:45 ]
popatrz na allegro sedaniki i fotki od tylu.. na dole szyby wzdłuż jest napis... to jest jakis sustem zabezpieczający ... ale nei wiem dokładnie co :mrgreen:czeki pisze:...hmm, jak wygląda przykładowa naklejka Procon-Ten bo nie mogę znaleźć nic konkretnego w sieci - a może się przekonam