dobrze dobrzeicemerc pisze:Mortiis, nic na ten temat nie pisze zrobiony jest tak aby dobrze gonił strzałke i tyle.
[A6 C4 AEL Avant] jest braciszek :)
To ja nie wiem kolego jak w takich prędkościach osiągasz takie spalanie :shock:choc średnie predkości podrózne dla tego auta to miedzy 150-170 i tedy spalanie mam ok 6.5 na 100 km
Ja od dwóch lat latam Ael-em Q w sedanie i wiem że przy takiej prędkości spalanie będzie na pewno większe jak 6,5 litra
Tu masz dane techniczne do twojego modelu http://www.audiklub.org/dane/a6/c4/a6_a ... 140km.html Jeśli chodzi o dane z tej samej stronki do mojego to w większości pokrywają się z rzeczywistością
Poza tym to Audiczka pierwsza klasa <ok>
- bendinger5
- Forum Audi 80
Plany w realizacji <ok> co doszło:
1. Rączki z lampkami podłączone i działają rewelacyjnie z żarówkami blue Vision
2 Białe kierunki ( pomarańczowe kompletnie mi się nie podobały ) z Golfa 2 ( idealnie pasuja i mają identyczny wygląd jak oryginał A6
3 Znaczek 1.9 TDi fabryczny w niemalże fabrycznym miejscu <ok>
i taka ciekawostka odnośnie ekonomiczności auta: 6 bieg tempomat prędkość jak widać, spalanie chwilowe również widać :
[/img]
fotka znaczka :
[/img]
Dalsze plany w ciągłej realizacji czyli koła od A6 C5 juz są czekają na odnowienie lakieru i zamontowanie, gałka podświetlana zamówiona
Znaczek Audi sport postanowiłem, że zostaje - podoba mi się
Pozdrawiam i dzieki za miłę opinie i zainteresowanie tematem
1. Rączki z lampkami podłączone i działają rewelacyjnie z żarówkami blue Vision
2 Białe kierunki ( pomarańczowe kompletnie mi się nie podobały ) z Golfa 2 ( idealnie pasuja i mają identyczny wygląd jak oryginał A6
3 Znaczek 1.9 TDi fabryczny w niemalże fabrycznym miejscu <ok>
i taka ciekawostka odnośnie ekonomiczności auta: 6 bieg tempomat prędkość jak widać, spalanie chwilowe również widać :
[/img]
fotka znaczka :
[/img]
Dalsze plany w ciągłej realizacji czyli koła od A6 C5 juz są czekają na odnowienie lakieru i zamontowanie, gałka podświetlana zamówiona
Znaczek Audi sport postanowiłem, że zostaje - podoba mi się
Pozdrawiam i dzieki za miłę opinie i zainteresowanie tematem
nie wiesz czy wiązka jest pociągnięta już jak tych lampek nie było oryginalnie ? :roll:icemerc pisze:1. Rączki z lampkami podłączone i działają rewelacyjnie z żarówkami blue Vision
mnie też brakuje tego oświetlenia, ale płacić po 30-40zł za jedną rączkę to trochę przesada
wczoraj kupiłem zamiast tej rurkowej żaróweczki w podsufitce taką płytkę z 9-cioma diodami i tak świeci, że masakra :lol: gdyby nie przeszkadzały jej w świeceniu przednie siedzenia to by oświetliło całe wnętrze :mrgreen: jak będę miał czas to zrobię foto
tomekk666, tak kolor identyczny jak poprzednika co bardzo mnie cieszy i nawiązuje do A80
Mortiis, 44 kilometry trasy jak wspomniałem właczony tempomat więc samochód jechał sam - ja tylko kierowałem :mrgreen:
MarcinC, Wiązki nie ma - musisz sam zrobic nowa wiązke...
pawelec_, no no jednak ten 1z w tej budzie potrafi nisko ze spalaniem zejść
Mortiis, 44 kilometry trasy jak wspomniałem właczony tempomat więc samochód jechał sam - ja tylko kierowałem :mrgreen:
MarcinC, Wiązki nie ma - musisz sam zrobic nowa wiązke...
pawelec_, no no jednak ten 1z w tej budzie potrafi nisko ze spalaniem zejść