choc średnie predkości podrózne dla tego auta to miedzy 150-170 i tedy spalanie mam ok 6.5 na 100 km
To ja nie wiem kolego jak w takich prędkościach osiągasz takie spalanie :shock:
Ja od dwóch lat latam Ael-em Q w sedanie i wiem że przy takiej prędkości spalanie będzie na pewno większe jak 6,5 litra
Plany w realizacji <ok> co doszło:
1. Rączki z lampkami podłączone i działają rewelacyjnie z żarówkami blue Vision
2 Białe kierunki ( pomarańczowe kompletnie mi się nie podobały ) z Golfa 2 ( idealnie pasuja i mają identyczny wygląd jak oryginał A6
3 Znaczek 1.9 TDi fabryczny w niemalże fabrycznym miejscu <ok>
i taka ciekawostka odnośnie ekonomiczności auta: 6 bieg tempomat prędkość jak widać, spalanie chwilowe również widać :
[/img]
fotka znaczka :
[/img]
Dalsze plany w ciągłej realizacji czyli koła od A6 C5 juz są czekają na odnowienie lakieru i zamontowanie, gałka podświetlana zamówiona
Znaczek Audi sport postanowiłem, że zostaje - podoba mi się
Pozdrawiam i dzieki za miłę opinie i zainteresowanie tematem
icemerc pisze:1. Rączki z lampkami podłączone i działają rewelacyjnie z żarówkami blue Vision
nie wiesz czy wiązka jest pociągnięta już jak tych lampek nie było oryginalnie ? :roll:
mnie też brakuje tego oświetlenia, ale płacić po 30-40zł za jedną rączkę to trochę przesada
wczoraj kupiłem zamiast tej rurkowej żaróweczki w podsufitce taką płytkę z 9-cioma diodami i tak świeci, że masakra :lol: gdyby nie przeszkadzały jej w świeceniu przednie siedzenia to by oświetliło całe wnętrze :mrgreen: jak będę miał czas to zrobię foto
Kolejne zmiany... zawitały koła z A6 C5 w 16 calach - wrescie mam trakcje
zawitał oczekiwany wskaznik Turbo - pompuje zdrowego 1.1 bara :mrgreen:
gałka podświetlana AUDI... zdjęcia niebawem - ogółem owocny weekend miałem i trzeba teraz chwile odpocząć :mrgreen: