Słonik pisze:Jak to mówia dobry szczur nie jest zly :!:
ten akurat jest dobry i zdrowy, oblatywał Angela zdrowe V6 bez lpg .. z tego co pamietam jak sie ganialismy to tak do 120-140 to uciekałem całkiem przyzwoicie .. a vka ma do sety cos ok 9 sek katalogowo wiec jak starego dziada do serducho ma jak dzwon
nikt poza mną tym autem jezdzic nie bedzie ! :mrgreen: szczerze mowiac to tak na zdorwy rozsadek to normlanie juz dawno bym cos z tym autem zrobil znajac mnie wszyscy sie dziwia ze got rzymam, ale kazdy raczej przyznaje mi racje i to auto zwraca uwage na siebie .. widac ma w sobie coś, pewnie sie wdał we właściciela <ok>
Słonik pisze:Jak to mówia dobry szczur nie jest zly :!:
ten akurat jest dobry i zdrowy, oblatywał Angela zdrowe V6 bez lpg .. z tego co pamietam jak sie ganialismy to tak do 120-140 to uciekałem całkiem przyzwoicie .. a vka ma do sety cos ok 9 sek katalogowo wiec jak starego dziada do serducho ma jak dzwon
kto powiedział, że szczur poszedł na żyletki, kto nie wierzy niech zajrzy na pierwszą stronę .. skubany chce rdzewieć dalej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
szczur dostał nowe - stare mody, nowe bo swieżo zamontowane, stare bo szykowane już jakiś czas temu jednak jak zwykle cieprpię na chroniczny brak czasu stąd opóźnienia ...
i tak .. klapę specjalnie szukałem i w końcu dorwałem z jakiegoś ulepa, zdarłem z niej kilka różnych warstw i wyszło śmiesznie - rdza plus szpachle i kilka różnych kolorów podkładów spoiler typowy 90tkowy poszedł w barwy dachu co by było do kompletu idealną bledną czerwoną zastapiła połamana i popękana treserowa na koniec nie pozostało nic innego jak tylko krzywo przywieścić blachę - i choć średnio lubię ten motyw bo dla mnie to jakiś taki tani chwyt marketingowy, o tyle tutaj inaczej mi się jakoś nie podobało i zostało finalnie właśnie tak :!:
Mabrothrax pisze:Szczurek robi dobrą robote :mrgreen: nie siekieruj go bo psem poszczuje :mrgreen:
chyba mnie Axa za bardzo polubiła żeby mi jakaś krzywde robić, nawet za Twoją namową :mrgreen: nawet ona ostatnio nie chciała spod mojego garażu iść do domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prawdziwy pies tuningowy :!:
pawelrybak15 pisze:Spoiler jest ohydny. Mogłeś dać ten aluminiowy na stopkach, ten jest chyba typowo 90tkowy, nie to dziadostwo które zamontowałeś <ok>
Paweł ja wiem co jest typowo 90tkowe, uwierz mi a to że jest ohydny .. cóż jakby był łądny to by do reszty nie pasował :mrgreen: w sobote bede w poznaniu to zabiore Ci graty