ten akurat jest dobry i zdrowy, oblatywał Angela zdrowe V6 bez lpg .. z tego co pamietam jak sie ganialismy to tak do 120-140 to uciekałem całkiem przyzwoicie .. a vka ma do sety cos ok 9 sek katalogowo wiec jak starego dziada do serducho ma jak dzwonSłonik pisze:Jak to mówia dobry szczur nie jest zly :!:
[audi 90 odRATowane] nowe MODY ! ... STR.8
nikt poza mną tym autem jezdzic nie bedzie ! :mrgreen: szczerze mowiac to tak na zdorwy rozsadek to normlanie juz dawno bym cos z tym autem zrobil znajac mnie wszyscy sie dziwia ze got rzymam, ale kazdy raczej przyznaje mi racje i to auto zwraca uwage na siebie .. widac ma w sobie coś, pewnie sie wdał we właściciela <ok>
duo pisze:ten akurat jest dobry i zdrowy, oblatywał Angela zdrowe V6 bez lpg .. z tego co pamietam jak sie ganialismy to tak do 120-140 to uciekałem całkiem przyzwoicie .. a vka ma do sety cos ok 9 sek katalogowo wiec jak starego dziada do serducho ma jak dzwonSłonik pisze:Jak to mówia dobry szczur nie jest zly :!:
Wrazie Wu motor też dla mnie trzymaj :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
szczur dostał nowe - stare mody, nowe bo swieżo zamontowane, stare bo szykowane już jakiś czas temu jednak jak zwykle cieprpię na chroniczny brak czasu stąd opóźnienia ...
i tak ..
klapę specjalnie szukałem i w końcu dorwałem z jakiegoś ulepa, zdarłem z niej kilka różnych warstw i wyszło śmiesznie - rdza plus szpachle i kilka różnych kolorów podkładów
spoiler typowy 90tkowy poszedł w barwy dachu co by było do kompletu
idealną bledną czerwoną zastapiła połamana i popękana treserowa
na koniec nie pozostało nic innego jak tylko krzywo przywieścić blachę - i choć średnio lubię ten motyw bo dla mnie to jakiś taki tani chwyt marketingowy, o tyle tutaj inaczej mi się jakoś nie podobało i zostało finalnie właśnie tak :!:
i tak ..
klapę specjalnie szukałem i w końcu dorwałem z jakiegoś ulepa, zdarłem z niej kilka różnych warstw i wyszło śmiesznie - rdza plus szpachle i kilka różnych kolorów podkładów
spoiler typowy 90tkowy poszedł w barwy dachu co by było do kompletu
idealną bledną czerwoną zastapiła połamana i popękana treserowa
na koniec nie pozostało nic innego jak tylko krzywo przywieścić blachę - i choć średnio lubię ten motyw bo dla mnie to jakiś taki tani chwyt marketingowy, o tyle tutaj inaczej mi się jakoś nie podobało i zostało finalnie właśnie tak :!:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
chyba mnie Axa za bardzo polubiła żeby mi jakaś krzywde robić, nawet za Twoją namową :mrgreen: nawet ona ostatnio nie chciała spod mojego garażu iść do domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prawdziwy pies tuningowy :!:Mabrothrax pisze:Szczurek robi dobrą robote :mrgreen: nie siekieruj go bo psem poszczuje :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Paweł ja wiem co jest typowo 90tkowe, uwierz mi a to że jest ohydny .. cóż jakby był łądny to by do reszty nie pasował :mrgreen: w sobote bede w poznaniu to zabiore Ci gratypawelrybak15 pisze:Spoiler jest ohydny. Mogłeś dać ten aluminiowy na stopkach, ten jest chyba typowo 90tkowy, nie to dziadostwo które zamontowałeś <ok>