[ Abk ] Pomoc w zamontowaniu Ac z Mc
[ Abk ] Pomoc w zamontowaniu Ac z Mc
Witam panowie tak jak w temacie potrzebuje pomocy w zamontowaniu Auto checka z mini checka . zakupilem zamego ac bez bc . Aby zamontowac Ac trzeba troche sie pobawic z sama kostka zalezy mi glownie aby kozystac z funkcji konczacego sie paliwa wiec , funkcjia swiatel i plynu w spryskiwaczu nie jest mi potrzebna ( wiem zeby nie wyswietla ac bledu trzeba kabelki jakie zostana podpiac do masy ) . Moje pytanie brzmi czy zakupiony przezemnie AC pasuje do ABK NR 8AO/893919067 , a drugie pytanie jak zamontowac go bez ciecia kabli, jest jakis patent na to bo z tego co widac to kostka mc jest inna niz ac ( ta ma wiecej pinow ) jesli moge to poprosil bym o jakies foto jesli ktos montowal , z gory dziekuje i pozdrawiam
Witam pisze tu pierwszy raz mam problem a wiec posiadam A80 avant TDI 93r z modułem MC ostatnio zakupiłem moduł AC z modelu 2.0 benzyna troche czytalem na ten temat i troche sie motam z podłączeniem ac z kostka od mc czy cos jeszcze trzeba ciagnac z pozostalych 2 kostek w liczniku?????? boje sie cos zepsuc wiec prosze o pomoc kogos doswiadczonego
z gory dziekuje i pozdrawiam klubowiczow
z gory dziekuje i pozdrawiam klubowiczow