Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[ Abk ] Pomoc w zamontowaniu Ac z Mc

Zablokowany
jabko_nb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[ Abk ] Pomoc w zamontowaniu Ac z Mc

Post autor: jabko_nb » 01 sie 2011, 19:06

Witam panowie tak jak w temacie potrzebuje pomocy w zamontowaniu Auto checka z mini checka . zakupilem zamego ac bez bc . Aby zamontowac Ac trzeba troche sie pobawic z sama kostka zalezy mi glownie aby kozystac z funkcji konczacego sie paliwa wiec , funkcjia swiatel i plynu w spryskiwaczu nie jest mi potrzebna ( wiem zeby nie wyswietla ac bledu trzeba kabelki jakie zostana podpiac do masy ) . Moje pytanie brzmi czy zakupiony przezemnie AC pasuje do ABK NR 8AO/893919067 , a drugie pytanie jak zamontowac go bez ciecia kabli, jest jakis patent na to bo z tego co widac to kostka mc jest inna niz ac ( ta ma wiecej pinow ) jesli moge to poprosil bym o jakies foto jesli ktos montowal , z gory dziekuje i pozdrawiam

mati581
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: mati581 » 28 gru 2012, 12:53

Witam pisze tu pierwszy raz mam problem a wiec posiadam A80 avant TDI 93r z modułem MC ostatnio zakupiłem moduł AC z modelu 2.0 benzyna troche czytalem na ten temat i troche sie motam z podłączeniem ac z kostka od mc czy cos jeszcze trzeba ciagnac z pozostalych 2 kostek w liczniku?????? boje sie cos zepsuc wiec prosze o pomoc kogos doswiadczonego
z gory dziekuje i pozdrawiam klubowiczow

gibaj
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: gibaj » 28 gru 2012, 13:42

Zablokowany

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce