Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 2.0 ABT] Swap - jaki motor wybrac ?

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 03 wrz 2007, 20:35

sikor a obadaj to http://moto.allegro.pl/item228473831_ko ... 0_92r.html Z tego co widzę w twoim podpisie jesteś z Koła a gość co to sprzedaje też jest z Koła Może warto ??

sikor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sikor » 04 wrz 2007, 17:00

eh dzieki dobre to jest co o tym myslicie ludzie co jeszcze do tskiego czegos bede potrzebowal chodzi mi o link ktory podal powyzej kokolino 1

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 04 wrz 2007, 19:10

sądze że skoro koleś napisał "kompletny" to miałbyś wszystko w komlecie a po zdjęciu widać że tam siedzi właśnie moto ABK ale moge się mylić bo nie zaberdzo to dokładnie widać ale napewno jakiś na wielopunkcie.

Awatar użytkownika
czarekj
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: czarekj » 05 wrz 2007, 10:11

Zależy co sprzedający rozumie pod pojęciem "kompletny", ale wydaje mi się , że tam będzie prawie wszystko co najważniejsze. Brakuje tylko pompy paliwa, która musisz dokupić w innym miejscu. Przed kupnem dobrze byłoby sprawdzić co tam będzie przy silniku. Czasami sprzedającemu wydaje się, że jest jest wszystko, ale z racji tego, że nie zna dokładnie budowy danego modelu może niechcący wprowadzać klienta w błąd, ale jeżeli nie "grzebali" w "przodzie" to bedzie wszystko ok. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
nitro20
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: nitro20 » 05 wrz 2007, 18:26

Widziałem dokładnie tak jak na linku jest koleś który sprzedaje takie samochodziki popakowane w paczuszki przodzik cały nienaruszony ciapnięty zaraz za deską rozdzielczą mysle ze to dobry temacik do wyjęcia cały przód wtedy jest wszystko co potrzeba

pajak100
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pajak100 » 09 wrz 2007, 18:58

Tyle walki o 25 KM :shock:
Ja bym jednak na Twoim miejscu, zrobił w aktualnym silniku głowicę bo pewnie ona jest przyczyną kiepskiej pracy motoru, przemęczył się jeszcze trochę , naprawił budżet i wypłynął za pół roku na poważne wody.

sikor
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sikor » 09 wrz 2007, 19:17

25 koni w moim przypadku to ponad jedna czwarta aktualnej mocy silnika czyli relatywnie duzo a o kase az tak bardzo nie chodzi porostu chce miec ta audi juz troche zainwestowalem w nia a poza tym niestety nie moge jej sprzedac na dzien dzisiejszy zamowilem licznik z obrotomierzem i czekam a ten swap to nie taka prosta sprawa narazie zbieram informacje zobaczymy co z tego wyjdzie wiem tylko ze tam napewno bedzie wiecej niz 90 powerow tylko trudno cos znalezc bo rtady kazdego to albo sprzedaj samochod a juz pisalem wiele razy ze nie moge albo przerobka za 20 tys zl a przeciez musi byc cos posredniego moze nie tak efektownego ale zawsze cos najgorsze ze nie wiem za co sie zabrac musze jeszcze znalezc kogos kto ma w tym doswiadczenie

kupie orginalne alufelgi jesli ktos ma to prosze pisac aha i dwa kolpaki od audiczki

Zablokowany

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl