[b4 2.0 ABT] Swap - jaki motor wybrac ?
Zależy co sprzedający rozumie pod pojęciem "kompletny", ale wydaje mi się , że tam będzie prawie wszystko co najważniejsze. Brakuje tylko pompy paliwa, która musisz dokupić w innym miejscu. Przed kupnem dobrze byłoby sprawdzić co tam będzie przy silniku. Czasami sprzedającemu wydaje się, że jest jest wszystko, ale z racji tego, że nie zna dokładnie budowy danego modelu może niechcący wprowadzać klienta w błąd, ale jeżeli nie "grzebali" w "przodzie" to bedzie wszystko ok. Pozdrawiam.
25 koni w moim przypadku to ponad jedna czwarta aktualnej mocy silnika czyli relatywnie duzo a o kase az tak bardzo nie chodzi porostu chce miec ta audi juz troche zainwestowalem w nia a poza tym niestety nie moge jej sprzedac na dzien dzisiejszy zamowilem licznik z obrotomierzem i czekam a ten swap to nie taka prosta sprawa narazie zbieram informacje zobaczymy co z tego wyjdzie wiem tylko ze tam napewno bedzie wiecej niz 90 powerow tylko trudno cos znalezc bo rtady kazdego to albo sprzedaj samochod a juz pisalem wiele razy ze nie moge albo przerobka za 20 tys zl a przeciez musi byc cos posredniego moze nie tak efektownego ale zawsze cos najgorsze ze nie wiem za co sie zabrac musze jeszcze znalezc kogos kto ma w tym doswiadczenie
kupie orginalne alufelgi jesli ktos ma to prosze pisac aha i dwa kolpaki od audiczki
kupie orginalne alufelgi jesli ktos ma to prosze pisac aha i dwa kolpaki od audiczki