[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
i powstaje pytanie, gdybym zmył tą błonę na obrotku i prędkościomierzu i wsadził czerwone żarówki to czy świeciło by to bardziej na czerwono a niżeli świeci teraz z tymi czerwonymi żaróweczkami? (czyli jedyną różnicą było by to ze błonka byłaby biała, bo żaróweczki i tak mam już czerwone). i jeszcze jedno pytanko jak zrobić białą wskazówkę?
Ja mam u siebie tak zrobione trochę można by to dopracować jeszcze ale wskazówki są ok świecą ładnie na biało
<ok>
Wskazówki musiałem ściągać zdzierać czerwoną farbę i malować je na biało. Zamiast żarówek założone diody smd białe zimne 12000k
Nie chciałem robić tarcz na biało bo uważam że bardzo by to raziło w nocy.
<ok>
Wskazówki musiałem ściągać zdzierać czerwoną farbę i malować je na biało. Zamiast żarówek założone diody smd białe zimne 12000k
Nie chciałem robić tarcz na biało bo uważam że bardzo by to raziło w nocy.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Żaróweczki wymienione, szału nie ma ale czego się spodziewać po 1.2W. Dodatkowo wymieniłem oświetlenie pokręteł od nawiewu i przycisku od przeciwmgielnych. Czekam na zamówiony przycisk do ogrzewania tylnej szyby ponieważ mój padł.
Sorry za jakość zdjęć ale ten aparat nie nadaje się do robienia zdjęć w nocy.
Sorry za jakość zdjęć ale ten aparat nie nadaje się do robienia zdjęć w nocy.
Najpierw trzeba go mieć :mrgreen: W przyszłym tygodniu bd. zamawiane ringi i obrotek.
Co prawda żaróweczki już wymienione ale mam pytanie, wydaje mi się że którąś wymieniłem niepotrzebnie.
Mam tył taki jak tu http://img853.imageshack.us/img853/6926/audi804.jpg , której z tych pomarańczowych nie musiałem wymieniać mając bigbena ?
I jeszcze jedno pytanie, pod tym czarnym plastikiem na środku miałem wsadzaną i przekręcaną wtyczkę z kablem, co to jest ?
Co prawda żaróweczki już wymienione ale mam pytanie, wydaje mi się że którąś wymieniłem niepotrzebnie.
Mam tył taki jak tu http://img853.imageshack.us/img853/6926/audi804.jpg , której z tych pomarańczowych nie musiałem wymieniać mając bigbena ?
I jeszcze jedno pytanie, pod tym czarnym plastikiem na środku miałem wsadzaną i przekręcaną wtyczkę z kablem, co to jest ?
- Audi Sport
- Forum Audi 80