[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
wszycho fajnie i kolorowo ale mam pytanko poza konkursem :lol: miałby który pożyczyć bądź załatwić mi na jutro podkładke gumową (18cm) pod antene CB??? byłbym góralsko wdzięczny za to :mrgreen: :mrgreen:
aha byłbym zapomniał :mrgreen:
Dydo byłem dzisiaj w odwiedziny u naszego klubowego mechanika i wziąłem sobie pare gratków z Twojego przyszłego nowego motoru :lol: :lol:
aha byłbym zapomniał :mrgreen:
Dydo byłem dzisiaj w odwiedziny u naszego klubowego mechanika i wziąłem sobie pare gratków z Twojego przyszłego nowego motoru :lol: :lol:
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
Panowie wpadłem ostatnio na pomysł z organizowania naszej indywidualnej spotowej koszulki lub też wlepki. kwestia oczywiście projektu tego co miało by się znaleźć na takiej koszulce czy wlepce. myślę że temat się spodoba a co do wykonania to można info wziąść od shoofla albo kubika bo oni dziąłali z koszulkami forumowymi więc jak by się ich ładnie poprosiło może by jakieś namiary podali
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
[quote="gruby_lsd"]grzechas_audi, Pomysł całkiem fajny... przy takiej ilosci Koszulek i Vlepek jaka ilość nas jeździ na Spoty do Rybnika to ceny będą wysokie...
ja myślę że można było by ogarnąć temat tak że koszulki we własnym zakresie by można było sobie kupić tylko żeby ktoś zrzucił jakiś projekt na owe tiszirty obadamy pomyślimy
PS: dzisiaj niestety odpadam ze spotu troche roboty mam w domu ale obgadajcie temat koszulek albo wlepek. pozdro
ja myślę że można było by ogarnąć temat tak że koszulki we własnym zakresie by można było sobie kupić tylko żeby ktoś zrzucił jakiś projekt na owe tiszirty obadamy pomyślimy
PS: dzisiaj niestety odpadam ze spotu troche roboty mam w domu ale obgadajcie temat koszulek albo wlepek. pozdro