[Audi Cabrio 2.8 V6] Pakiet Rs2 Rh Zw1 9,5 i 10cali 60/40
Spko oba Cabrio fajnie wygladaja. Co do felg to ja jednak wole fabryczne Bolero. Własnie a moze by tak zapodac je całe w chromie ? Na Żerków to sa wymagania z gornej półki. Dobre by bylo jak bym moje B4 zglosił. Prosze o tu nowa rysa zderzak pęknięty to swieza modyfikacja, przeciez na Show & Shine sie nadaje bo auto przed chwila wyjechało z myjni. :lol: :mrgreen: )))
Polerka mogłaby sie nie udac bo ramiona sa zbyt blisko siebie. Trudno dostepne miejsca sa. Poki co to Cabriolet zawsze bedzie mial pierwszenstwo na takie eventy. Łukasz jezeli sie dostales to gratuluje. Zderzak poprawiałes ? Podejrzewam ze czesc ludzi była juz na Worthersee 2011 i Żerków sobie odpuszczają, dlatego jest jeszcze miejsce i selekcja w tym roku nie jest zbyt ostra.
- tomziel_20
- Forum Audi 80
Trzeba odświeżyć troszkę temat Z racji tego że mam dużo wolnego czasu zabrałem się za odnowienie felg na zimę ponieważ auto powinno prezentować się cały rok nie tylko latem
Ranty nie były ruszane przez 3 lata możecie sobie wyobrazić jak wyglądały he szkoda że nie zrobiłem fotek normalnie masakra wżery takie że szok na pierwszy ogień poszły właśnie ranty to była moja pierwsza polerka więc cudów nie ma ale i tak jest o niebo lepiej niż było ważne że można się w nich już przejrzeć :mrgreen: polerka odbywała się pod okiem mojego kumpla lakiernika więc tłumaczył mi co i jak kurcze nie myślałem że to taka ciężka i żmudna robota he
Teraz wiem dosłownie co znaczy "LIZAĆ RANTY" :lol: :lol: chłopaki z Nysy wiedzą o co chodzi hehe
Środki były zwykłe srebrne troszkę mi się już znudziły więc postanowiłem zmienić kolor padło na barwę mojej skóry w aucie Na felgi naciągnąłem oponki Michelin Pilot Alpin 205/55/R16 mam już je 3 sezon spisują się fantastycznie efekt niżej
Ranty nie były ruszane przez 3 lata możecie sobie wyobrazić jak wyglądały he szkoda że nie zrobiłem fotek normalnie masakra wżery takie że szok na pierwszy ogień poszły właśnie ranty to była moja pierwsza polerka więc cudów nie ma ale i tak jest o niebo lepiej niż było ważne że można się w nich już przejrzeć :mrgreen: polerka odbywała się pod okiem mojego kumpla lakiernika więc tłumaczył mi co i jak kurcze nie myślałem że to taka ciężka i żmudna robota he
Teraz wiem dosłownie co znaczy "LIZAĆ RANTY" :lol: :lol: chłopaki z Nysy wiedzą o co chodzi hehe
Środki były zwykłe srebrne troszkę mi się już znudziły więc postanowiłem zmienić kolor padło na barwę mojej skóry w aucie Na felgi naciągnąłem oponki Michelin Pilot Alpin 205/55/R16 mam już je 3 sezon spisują się fantastycznie efekt niżej
- tomziel_20
- Forum Audi 80
no fakt balon jest ale to zimówki gleby jeszcze nie ma więc chciałem jakoś zapełnić te puste nadkola jeszcze tylko muszę dokupić jakieś aluminiowe kapsle ze znaczkiem audi bo tamte sie połamały he
Ostatnio zmieniony 12 sie 2011, 13:28 przez tomziel_20, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomziel_20
- Forum Audi 80
- tomziel_20
- Forum Audi 80
dobrałęm go idealnie z palety citroena ale to tak jak pisałem wyślę CI jak będę mógł, jestem z nich BARDZO DUMNY, jak Ci je sprzedawałem łezka żalu mi się pojawiła bo są Piękne, ale cieszę się, że do Ciebie trafiły bo będziesz je traktował jak trzeba
ATLAS, tak jak rozmawialiśmy, ja je od Ciebie kupiłem zrobiłem na malinowo i ani Ty ani Ja na nich jeździliśmy ale z chęcią je zobaczę na jakimś zlocie u Ciebie TOmku
ATLAS, tak jak rozmawialiśmy, ja je od Ciebie kupiłem zrobiłem na malinowo i ani Ty ani Ja na nich jeździliśmy ale z chęcią je zobaczę na jakimś zlocie u Ciebie TOmku