[qp] 20V cały czas coś nowego
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
Marudzić można jak się jeżdzi szpachlowanym ulepem byle kolor sie ładnie świecił.
Tak jak juz pisałem za 2 tyś nie kupi się auta które jeździ a ma iść pod przeszczep.
Kolejna sprawa że jeżeli masz pieniądze w kieszeni to i tak w przypadku takich aut nie kupisz tego czego chcesz, więc idąc za radą kolegi z forum postanowiłem kupić coś bez polotu żeby chciało się inwestować i żeby miało to ręce i nogi.
Tak jak juz pisałem za 2 tyś nie kupi się auta które jeździ a ma iść pod przeszczep.
Kolejna sprawa że jeżeli masz pieniądze w kieszeni to i tak w przypadku takich aut nie kupisz tego czego chcesz, więc idąc za radą kolegi z forum postanowiłem kupić coś bez polotu żeby chciało się inwestować i żeby miało to ręce i nogi.
-
- Audi 80 Klub
Panowie bez przesady, auto kupione za grosze z dobra opcja i w nietypowym kolorze, mi sie podoba :-> Co do tego biadolenia o kłatro to tez bez przesady, wiekszosc z posiadaczy porobi troche baczkow w zime(baa znam nawet takiego co w zime slabo jezdzil bo za slabo bylo pod macha) i to wszystko bo praktycznie w kazdym slaba moc nie pozwala na nic innego, do tego auta sa zglebione i na dobrej feldze wiec o wjezdzaniu w teren tez mozna zapomniec... Peace :->
Ostatnio zmieniony 26 sie 2011, 19:28 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
Nie ma jak rozważania teoretyków.
Łatwiej przeszczepić motor niż napęd.
Zastanówcie się, dlaczego B2q trzymają cenę odpowiednio wyższą niż ośki. I nie mówię tu tylko o coupe ale ogólnie.
Jeżeli uważacie, że quattro jest wychwalane przez ich użytkowników tylko i wyłącznie przez to, że można się pokręcić w kółko wieczorem przed supermarketem to nie mam więcej pytań.
ps. Nawet 328 nie nadaje się do driftu, jeśli nie jest odpowiednio do tego przygotowane.
Łatwiej przeszczepić motor niż napęd.
Zastanówcie się, dlaczego B2q trzymają cenę odpowiednio wyższą niż ośki. I nie mówię tu tylko o coupe ale ogólnie.
Jeżeli uważacie, że quattro jest wychwalane przez ich użytkowników tylko i wyłącznie przez to, że można się pokręcić w kółko wieczorem przed supermarketem to nie mam więcej pytań.
ps. Nawet 328 nie nadaje się do driftu, jeśli nie jest odpowiednio do tego przygotowane.
-
- Audi 80 Klub
Nikt nie pisze że quattro nie jest idealnym napędem tylko żeby się nie srać o to że nie ma quattro.
To że nie każdy ma okazję kupić audi Coupe w orginalnej budzie z ostatniego roku za 2tyś. to chyba najbardziej koli w oczy. Silnik w tym przypadku to jest pikolo bo zawsze można wrzucić nową 16V.
Na początku miał iść na części ale jak się okazało że buda poza błotnikiem tylnim, który notabene został wymieniony na ori audi i to ponad 5 lat temu, jest prosta i w orginale bez lajkoników postanowiłem go zostawić..
Więc bez pizdo**tego użalania się. Nie podoba się to nie oglądać.
To że nie każdy ma okazję kupić audi Coupe w orginalnej budzie z ostatniego roku za 2tyś. to chyba najbardziej koli w oczy. Silnik w tym przypadku to jest pikolo bo zawsze można wrzucić nową 16V.
Na początku miał iść na części ale jak się okazało że buda poza błotnikiem tylnim, który notabene został wymieniony na ori audi i to ponad 5 lat temu, jest prosta i w orginale bez lajkoników postanowiłem go zostawić..
Więc bez pizdo**tego użalania się. Nie podoba się to nie oglądać.