[all b4] wolno działajace elektryczne szyby
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
[all b4] wolno działajace elektryczne szyby
Witam,Panowie co zrobić by szyby elektryczne odsuwały i zasuwały się szybciej??Moje szyby zwłaszcza tylne strasznie wolno się otwierają a zamykają się w ślimaczym tempie.Miał ktoś podobny problem?? Smarowaliście czymś prowadnice a jak tak to czym??
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mi lewa szyba chodzi szybko a prawa już jakby dwa razy wolniej, też nie wiem dlaczego. Na dodatek musze co roku smarować rolki bo jak jest gorąco to mi piszczy strasznie jak szyba się rusza...
[ Dodano: 2011-08-23, 19:26 ]
a nawiasem mówiąc u Was też lewa szyba po wciśnięciu przycisku opuszczania opuszcza szybę do końca nawet jak się przycisku nie trzyma? Bo z prawej strony muszę przycisk trzymać cały czas jak chce otworzyć całą szybę.
[ Dodano: 2011-08-23, 19:26 ]
a nawiasem mówiąc u Was też lewa szyba po wciśnięciu przycisku opuszczania opuszcza szybę do końca nawet jak się przycisku nie trzyma? Bo z prawej strony muszę przycisk trzymać cały czas jak chce otworzyć całą szybę.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
hej.jutro będę się bawił z tymi podnośnikami.powiedzcie mi czy to jest jakoś rozbieralne bym mógł się jakoś dostać do linki i to wszytko przeczyścić i nasmarować?? zamieszczam zdjęcie podnośnika.może ktoś zaznaczy gdzie coś rozkręcić by wszytko się nie rozleciało ale by dało się to przeczyścić i nasmarować...