[zachodniopomorskie] Wymarcie audic w Szczecinie?
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam panowie zalogowałem się bo szukam kilku części do B4 zdeżak tylny błotnik tylny prawy klapę tylną lampę i tylną szybę do sedana. W zeszłą sobotę w moim życiu wydażyła się tragedia w moją kochaną Babuchę wjechał harleyowiec. Może ktoś ma takie rzeczy albo wie gdzie w okolicach Szczecina można to dostać ? Jak wyleczę chętnie pojawię się na jakimś spociku. RATUJCIE
Mi niedziela też pasuje. Trzeba jeszcze jakąś godzinę ustalić.
[ Dodano: 2011-08-26, 22:34 ]
Gucior, mi do głowy przyszły 2 miejsca z częściami: Xedos i Cargryf w Stobnie - na skrzyżowaniu w Mierzynie jadąc w kierunku Lubieszyna skręcasz w lewo na Stobno i już. Blacharkę kupowałem kiedyś jeszcze w f-mie Autofigiel na ul. Gdańskiej pod estakadą z tyłu dawnego SPBO2 obok SANGER METAL.
[ Dodano: 2011-08-26, 22:34 ]
Gucior, mi do głowy przyszły 2 miejsca z częściami: Xedos i Cargryf w Stobnie - na skrzyżowaniu w Mierzynie jadąc w kierunku Lubieszyna skręcasz w lewo na Stobno i już. Blacharkę kupowałem kiedyś jeszcze w f-mie Autofigiel na ul. Gdańskiej pod estakadą z tyłu dawnego SPBO2 obok SANGER METAL.
Ja mam kolegę z A6 C4 tyle że w automacieTrooky pisze:Ten znajomy z Szczecina?? Chętnie bym zobaczył jak jeździ takie 2,6. Jak nie znajde dobrego egzemplaza C4 to bedzie znowu B4 tylko że tym razem quattro i czerwone:) Osobiescie wole C4 bo większe ale zobaczymy...
Też się piszę na niedzielę ! Derdowskiego super miejscówa
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt: