AR90QCRT 44 Rajd Festiwalowy
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
pisz,
a wstydzić się nie będę, nigdzie nie pisałem że jestem dobrym kierowcą. celowo zostaje 7A bo to dla mnie i tak dużo. jak się nauczę to pomyślę nad większą mocą.
marzy mi się Go Pro Hero więc chciałbym każde odpalanie i zakręt uwiecznić na filmie.
Pozdr G
p.s. już nie pamiętam jak się tym jeździ
a wstydzić się nie będę, nigdzie nie pisałem że jestem dobrym kierowcą. celowo zostaje 7A bo to dla mnie i tak dużo. jak się nauczę to pomyślę nad większą mocą.
marzy mi się Go Pro Hero więc chciałbym każde odpalanie i zakręt uwiecznić na filmie.
Pozdr G
p.s. już nie pamiętam jak się tym jeździ
Spoko, spoko. Po prostu pisałeś gdzieś wcześniej, żeś wstydliwy i nie prędko się pokażesz publicznie i myślałem, że serio piszesz. Ja w sumie bym się wstydził pokazać, bo kierowca ze mnie "niedzielny", quattro dopiero poznaje i nie chciałbym sobie siary robić przed publiką A miejscówę na treningi to masz zawodową!
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Duży drobiazg jak się okazuje, chciałem wystartować za kilka dni ale chyba nie dam rady. Męczy mnie brak porządku pod maską w kabinie w bagażniku. Zapomniałem o odpowietrzeniu z ukł paliwa a to musi być . Muszę zrobić zbieżność jeszcze raz bo auto mi driftuje, pomalować niektóre elementy. Wczoraj wyglądało git dziś widzę jeszcze masę roboty. Detale ale ja czasu nie mam jak zwykle i nie wiem kiedy to ogarnę a sezon asfaltowy się kończy.
Ciśnienia nie mam ale już chciałbym mieć temat tego auta z głowy. A i jeszcze deskę muszę wyciąć i jeszcze rozwiązać problem temperatury silnika i tej która powstaje w kabinie ...dużo dużo jeszcze dużo roboty
ehh
Ciśnienia nie mam ale już chciałbym mieć temat tego auta z głowy. A i jeszcze deskę muszę wyciąć i jeszcze rozwiązać problem temperatury silnika i tej która powstaje w kabinie ...dużo dużo jeszcze dużo roboty
ehh
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
od pcozatku nie negowalem Twojego pobytu w zaawansowanych bo tak wlasnie myslalem ze auto dostalo pelna klate i po odelzeniu musi naprawde zasuwac... gdybys przypadkiem kiedys startowal na rundzie tyskiej na torze testowym fiata, daj mi znac ze dwa dni wczesniej, postaram sie wpasc i Ci pokibicowac z zaloga zabezpieczenia :mrgreen:
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Prawda taka, że bez miski oleju jaka powinna być, nigdy się nie odważę pojechać nawet na 70 % mocy. Dawno nim nie jechałem i na razie telepie mnie już przy 80 km/h. Trochę czasu minie jak go wyczuję. Zmienił się rozkład masy na - niestety - niekorzyść. Jest jeszcze bardziej podsterowne. Z resztą to było do przewidzenia. Chciałem jechać KJS Ziębicki ale to już za 2 tygodnie. W sumie może się uda. Wstępnie mówię, że jadę. Postaram się ogarnąć sprzęt. Kilka startów muszę potraktować jako test. Kiedyś trzeba zacząć.
Dzięki za kibicowanie. Miło się to czyta.
G
Dzięki za kibicowanie. Miło się to czyta.
G
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
"Lista zgłoszeń zamknięta!
2011-08-29 20:53:10
Ilość zgłoszeń jakie otrzymaliśmy od was przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Niestety nasza trasa nie jest z gumy i pomieści tylko 65 załóg."
No i wszystko jasne. Nie wiem jak to wyszło ale jeszcze 3 dni temu było miejsce.
Z resztą wyszło że w ten weekend będę się świetnie bawił na rodzinnym weselu więc i tak dupa.
Po wcześniejszym moim poście jakoś się zmobilizowałem i pyknąłem środek tak by można było w racekapciach wchodzić...
komora lakiernicza gotowa
Uploaded with ImageShack.us
maskę włóż
czyszczenie
cynk - moje ulubione
biało
czarno
i czerwono
teraz widzę jaka faktycznie powinna być kolejność prac. Wiele rzeczy było robione z racji akurat wolnej chwili i przypływu fantazji chyba, a szkoda. Jestem przekonany, że dobry plan/rozpiska i można zaoszczędzić dużo czasu i przede wszystkim $.
G.
03. 09.2011
trochę racingowych dodatków....
oswajanie trwa...
2011-08-29 20:53:10
Ilość zgłoszeń jakie otrzymaliśmy od was przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Niestety nasza trasa nie jest z gumy i pomieści tylko 65 załóg."
No i wszystko jasne. Nie wiem jak to wyszło ale jeszcze 3 dni temu było miejsce.
Z resztą wyszło że w ten weekend będę się świetnie bawił na rodzinnym weselu więc i tak dupa.
Po wcześniejszym moim poście jakoś się zmobilizowałem i pyknąłem środek tak by można było w racekapciach wchodzić...
komora lakiernicza gotowa
maskę włóż
czyszczenie
cynk - moje ulubione
biało
czarno
i czerwono
teraz widzę jaka faktycznie powinna być kolejność prac. Wiele rzeczy było robione z racji akurat wolnej chwili i przypływu fantazji chyba, a szkoda. Jestem przekonany, że dobry plan/rozpiska i można zaoszczędzić dużo czasu i przede wszystkim $.
G.
03. 09.2011
trochę racingowych dodatków....
oswajanie trwa...