To świetny wynik, przy tej prędkości przekłamania są zazwyczaj sporo większe.matt1988 pisze:U mnie jest tak że jak jade 120 na navi mam 115.
Trepek, szacun(ek) za zapał i konsekwentne dążenie do celu.
to nie wiem czemu się czepiają 8-) Chociaż z drugiej strony, też można się przyczepić i powiedzieć "czemu nie ma oryginalnego lakieru!"... Ale ludziom nie dogodzisz <ok> Ja się jedynie przyczepie, że nie masz listew na drzwiach z 90, tych szerokich z chromowanym paskiem, jak i tych u dołu drzwi <mikolaj>trepek pisze: U mnie praktycznie nowy lakier na całym samochodzie.
Teoretycznie zawsze powinno być pewne przekłamanie powyżej 100kmph. Trzeba wziąć pod uwagę też zużycie bieżnika opon i inne czynniki. <ok> Ale fabryczne przekłamanie jest rzędu 3% (czyli 97 realna prędkość zamiast 100 licznikowej). Ale przy codziennej jeździe to nie ma znaczenia. <ok>matt1988 pisze:wampir1988 napisał/a:
u mnie siedzi AKM i kółko 205/45 R16
To u mnie na AKM też było duże przekłamanie na BAA jest git
Źle się wyraziłem, ja na większości elementów mam orginalny lakier ale jest on już w złym stanie i aby coś zrobić, trzeba by cały samochód pomalowaćspaykee pisze:Chociaż z drugiej strony, też można się przyczepić i powiedzieć "czemu nie ma oryginalnego lakieru!"...
Będą listwy z chromami na drzwiach i błotnikach, spokojnie Będzie też chrom dookoła drzwi.spaykee pisze:Ja się jedynie przyczepie, że nie masz listew na drzwiach z 90, tych szerokich z chromowanym paskiem, jak i tych u dołu drzwi