Zmiana moderatora forum nasze Audi - głosowanie
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Haha ten temat przeszedł jak jakaś revolta przedszkolaków :
1. Plan
2. Akceptacja Planu
3. Revolta !
4. Walka
5. Walka
6. Brak argumentów
7. Kuksaniec od opiekuna sali
8. Klaps w dupe od opiekuna
9. Przeprosiny, płacz i chęć poprawy.
<rotfl>
Ale wiem co się dzieje, byłem przez 1,5 roku moderatorem na forum kilkukrotnie większym niż to. Różne rzeczy się widziało
1. Plan
2. Akceptacja Planu
3. Revolta !
4. Walka
5. Walka
6. Brak argumentów
7. Kuksaniec od opiekuna sali
8. Klaps w dupe od opiekuna
9. Przeprosiny, płacz i chęć poprawy.
<rotfl>
Ale wiem co się dzieje, byłem przez 1,5 roku moderatorem na forum kilkukrotnie większym niż to. Różne rzeczy się widziało
-
rafalaudi1
- Audi 80 Klub

- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Dobra skoro juz wszystcy sie dogadali to zapraszam na integracje https://audi80.pl/zakonczenie-sezonu ... t58851.htm
<ok>
<ok>
IC69, moze niech sie wypowie zalozyciel tematu, wg mnie on wie najlepiej kto zaczal temat ale chyba juz wszystko zostalo napisane. Swoja droga, Pawel mial najwieksze zale, wiele razy przegial(jednak nie do mnie nalezy ocena) ale przeprosil. Dogadac sie trzeba zeby powrocila zdrowa atmosfera na forum choc wiem, ze to trudne, trzeba cos zrobic 
ICek doskonale Cię rozumie i zrobiłabym dokładnie to samo tj. usunąć pieniacza i spokój, z drugiej strony co za strata jak sam chciał zrezygnować, ale serce mięknie gdy gostek z kilkuletnim stażem prosi jednak o łaskę...IC69 pisze:oddaje Twój los w ręce klubowiczów. Niech to oni zdecydują, czy chcą Cię nadal mieć w swoich szeregach.
Uważam jednak, że, że jakąś karę powinien ponieść =>punkt 5 regulaminu wykuty na pamięć <ok> i dopisać mu do nicku: klubowy pieniacz, niech mu to przypomina o błędach które notorycznie powielapawelrybak15 pisze:Nie wiem dlaczego, ale tak jak chciałem odejść z forum sam z własnej woli, tak teraz ciężko mi rozstać się z klubem. Nie chcę odchodzić, coś mnie jednak tutaj trzyma
A tak przy okazji tego tematu, to co niektórym klubowiczom jemu podobnym otworzyłoby to może oczy i przytarło noska! Szczególnie jednemu koledze, który uważa siebie pierwszego po Bogu! Bezczelna pyskówka w jego wydaniu, to modna forma wypowiedzi i wydaje mu się, że może wszystkich pouczać... a już szczególnie specjalizuje się w wypominaniu wieku :evil:
Widać, że nie czytał dokładnie regulaminu, bo tam żadnej wzmianki ograniczającej wiek nie ma!!
Tak samo punkt 5 i 9 znać jak Amen w pacierzu! :evil:
pozdrawiam
Rene, to na pewno nie Kolczatka <rotfl2>
Łukasz jadą Ci po rajtach <zeby>
A tak na serio to ja nie wiem co wy macie ten typ jest dosć specyficzną osobą z resztą zobaczyli byście jak ja i Łukasz spotkamy się gdzieś na zlocie co się dzieje xD po czym razem mozemy pić do rańca :mrgreen: z resztą co ja jego adwokat xD dać mu warna <ok>
A tak wg spinacie się wszyscy jak by jakieś zatwardzenie komu groziło... Co to było by za forum bez tych osób na które narzekacie jasne niektórzy nie raz przesadzają ale to po prostu dla tego że tak juz na tym świecie jest nikt nie jest idealny i czasami bez spiny się nie obejdzie co jak co ale moje slowa to więcej luzu... Bo gdybym za każdym razem przejmował sie takimi problemami jak te przez was przedstawiane to a to akurat ominę(dla chętnych odp na gg) xD w życiu są ważniejsze sprawy tak więc czilałt <oki>
Łukasz jadą Ci po rajtach <zeby>
A tak na serio to ja nie wiem co wy macie ten typ jest dosć specyficzną osobą z resztą zobaczyli byście jak ja i Łukasz spotkamy się gdzieś na zlocie co się dzieje xD po czym razem mozemy pić do rańca :mrgreen: z resztą co ja jego adwokat xD dać mu warna <ok>
A tak wg spinacie się wszyscy jak by jakieś zatwardzenie komu groziło... Co to było by za forum bez tych osób na które narzekacie jasne niektórzy nie raz przesadzają ale to po prostu dla tego że tak juz na tym świecie jest nikt nie jest idealny i czasami bez spiny się nie obejdzie co jak co ale moje slowa to więcej luzu... Bo gdybym za każdym razem przejmował sie takimi problemami jak te przez was przedstawiane to a to akurat ominę(dla chętnych odp na gg) xD w życiu są ważniejsze sprawy tak więc czilałt <oki>