Audi Cabriolet 2.6 V6
Mam nadzieję, że w tym tygodniu. Koła niestety ciągle pod kluczem Rozchodzi się o to, że są w mieszkaniu u kogoś kto na stałe mieszka za granicą a w Polsce bywa raz na jakiś czas. Osoba ta zabrała klucze.. i nie bardzo kwapi się aby wysłać je kurierem ( w sumie zrozumiałe ). Ale jest szansa na ten tydzień Stąd też moje teoretyzowanie na jaką długość przyciąć śruby żeby od razu polecieć i ciąć a nie przymierzać i się zastanawiać.. :roll:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
mnie nie bo ja jestem cfaniakowatym gowniarzem ktory na niczym sie nie zna i zalozylem tylko felgi i zmienilem zderzak w moim aucie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:wysio pisze:tu w kwesti cięcia tych śrub dobrze jakby wypowiedział się ATLAS lub KOLCZAT
po trzech latach Ci sie znudziquick pisze:Na żywo o wiele lepsze wrażenie
mistrzu w sprawie zamka wal do swistakow, tu masz namiar
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13967469
to sa nasze klubowe ziomki, napewno pomoga, ja tez pare gratow ostatnio wrzucielm w cabsa biorac je wlasnie od nich... podejrzewam ze srodkowy tez beda miec, nie pamietam dokladnie jakie silniki mialy czesci z cabrioletow, ale popytasz to odpowiedza
pozdro!
gornik, tak na wsi
ATLAS, auto na 99,9% będzie drugim w "rodzinie", więc mam nadzieję ustrzec się takich sytuacji, chociaż nigdy nic nie wiadomo -> w drodze powrotnej jakiś pajac zapier#### prawym pasem i zahamował z piskiem opon milimetry przed autem, które stało, ponieważ było czerwone światło.. Gdyby się nie wyrobił to uderzyłby w.w. auto i we mnie, ponieważ stałem obok :roll:
Kolczat, dzięki, wiadomość już poszła.
Słonik, prawda. Mam nadzieję, że to już ostatni dzwon. Pod względem tyłu i przodu udało mi się zrealizować to co chciałem od momentu zakupu auta, czyli soczewki, US/JAPAN oraz tylny zderzak poliftowy (chociaż chęć na niego przyszła później).
Czyli zadając jeszcze raz to nudne pytanie.. Ile powinna mm. śruba do przykręcenie dystansu 20 mm. oraz dystansu 25 mm. ? <co> :oops:
ATLAS, auto na 99,9% będzie drugim w "rodzinie", więc mam nadzieję ustrzec się takich sytuacji, chociaż nigdy nic nie wiadomo -> w drodze powrotnej jakiś pajac zapier#### prawym pasem i zahamował z piskiem opon milimetry przed autem, które stało, ponieważ było czerwone światło.. Gdyby się nie wyrobił to uderzyłby w.w. auto i we mnie, ponieważ stałem obok :roll:
Kolczat, dzięki, wiadomość już poszła.
Słonik, prawda. Mam nadzieję, że to już ostatni dzwon. Pod względem tyłu i przodu udało mi się zrealizować to co chciałem od momentu zakupu auta, czyli soczewki, US/JAPAN oraz tylny zderzak poliftowy (chociaż chęć na niego przyszła później).
Czyli zadając jeszcze raz to nudne pytanie.. Ile powinna mm. śruba do przykręcenie dystansu 20 mm. oraz dystansu 25 mm. ? <co> :oops:
Ah.. wreszcie udało się założyć koła! Oczywiście nie obyło się bez perypetii.. Okazało się, że śruby o długości 27 mm. są za długie na dystanse 20 mm. i nie chcą chwycić. Z dystansami 25 mm. obyło się bez problemów. Facet powiedział, że trzeba kupić śruby nieco krótsze. No to co.. telefon do mamy, że muszę pożyczyć auto bo pilna sprawa. Przed oczami miałem jeżdżenie po mieście i szukanie 8 śrub lub udanie się do kogoś kto skróci mi moje śruby albo co najgorsze - znowu nie założenie RHów. Uznałem, że po coś Atlas ma swoje cabrio i zna się na rzeczy, więc zadzwoniłem do niego Po krótkiej acz treściwej rozmowie.. wnioski były oczywiste - dupa a nie fachowcy. Okazało się, że mieli na miejscu szlifierkę kątową tylko.. właśnie, tylko co? Bali się jej użyć? Koniec końców powiedziałem aby spróbowali i udało się.
Tył trochę wystaje, ponieważ z tyłu są dystanse 25 mm. Z przodu są 20 mm. przez co przód jest trochę schowany. Prawdopodobnie zamienię dystanse miejscami. Co do gleby to chyba taka mi wystarczy.. póki co
Dzięki Daniel za to, że jesteś
Tył trochę wystaje, ponieważ z tyłu są dystanse 25 mm. Z przodu są 20 mm. przez co przód jest trochę schowany. Prawdopodobnie zamienię dystanse miejscami. Co do gleby to chyba taka mi wystarczy.. póki co
Dzięki Daniel za to, że jesteś
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
quick, pięknie Ci to koło siadło :shock: Dokładne, zamień dystanse i będzie super... Te 9,5J mają ET 41?? Dość nie dużo wystają... Myślałem że o wiele więcej będą sterczeć...
Przód miałem podobnie schowany... Gleby większej nie potrzeba... No może z 10mm :mrgreen:
Przód miałem podobnie schowany... Gleby większej nie potrzeba... No może z 10mm :mrgreen:
x2quick pisze:Dzięki Daniel za to, że jesteś
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2011, 20:15 przez Niki20, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć quick. Żadne tam podlizywanie się, tylko najnormalniej w Świecie AUTO POEZJA. Gratuluję udanych modyfikacji!
Cóż tu mówić, unaocznienie mojej ulubionej kombinacji. A to połączenie "Integral Sitze" z US/JAPAN - mjodzio :mrgreen:
A te koła, hm powoli zaczynają być kanonem w 80-tkach, o ile już nim nie są. Tak się tylko zastanawiam, nie boisz się śmigać po mieście z tak wystającą felgą? Niby nic wielkiego ale przy "wrednej" ekipie kontrolującej z miejsca będą mieli przysłowiowy "kij na psa".
Mam do Ciebie kolego taką małą prośbę,pytanie: gdzie wyrwałeś tą blendę US/JAPAN? bo tak śledzę AlleDrogo i za chiny ludowe nie mogę na nią natrafić.
Cóż tu mówić, unaocznienie mojej ulubionej kombinacji. A to połączenie "Integral Sitze" z US/JAPAN - mjodzio :mrgreen:
A te koła, hm powoli zaczynają być kanonem w 80-tkach, o ile już nim nie są. Tak się tylko zastanawiam, nie boisz się śmigać po mieście z tak wystającą felgą? Niby nic wielkiego ale przy "wrednej" ekipie kontrolującej z miejsca będą mieli przysłowiowy "kij na psa".
Mam do Ciebie kolego taką małą prośbę,pytanie: gdzie wyrwałeś tą blendę US/JAPAN? bo tak śledzę AlleDrogo i za chiny ludowe nie mogę na nią natrafić.