[B4] Brak wspomagania gorący płyn od wspomagania.
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
[B4] Brak wspomagania gorący płyn od wspomagania.
Witajcie, problem mianowicie dotyczy ciężkiego chodzenia układu wspomagania ale tylko gdy trochę on popracuje. Jeżeli auto odstoi swoje przez jakiś drobny czas powiedzmy koło 5 minut jazdy wszystko działa idealnie, później pompa zaczyna rzęzić a dziś zauważyłem że płyn w zbiorniczku jest gorący. Co może być tego przyczyną?
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
samego koloru nie sprawdziłem ale syfu w nim nie mam raczej jeśli o to chodzi bo był pół roku temu zmieniany na nowy, tylko że jak przekładałem silnik gostek w sklepie powiedział że są 2 rodzaje płynów do wspomagania możliwe że w tym zamieszaniu wziąłem niewłaściwy, wie ktoś może czym się różnią te płyny od siebie i jaki wpływ mają na pracę pompy?
w sumie co do koloru to jak był nowy to żółty albo przeźroczysty z tego co pamietam
w sumie co do koloru to jak był nowy to żółty albo przeźroczysty z tego co pamietam
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
Powiem Ci/Wam ,że z ciekawości zamienię w b2 czerwony na zielony, bo czerwony coś ucieka mi (czyt.cieknie) zobaczymy jak będzie na zielonym
edit
Patrząc na stronę swag-a i wpisując moje ,,b2'' i jej dane wyskoczyło mi takie coś;
Hydrauliköl für die Zentralhydraulik, Servolenkung und Niveauregulierung (Olej hydrauliczny dla centralnego układu hydraulicznego, wspomaganie kierownicy i kontroli jazdy) oraz
Farbe grün - kolor zielony
Material Synthetik - materiałów syntetycznych
Volumen 1 Liter - Objętości 1 litra
edit
Patrząc na stronę swag-a i wpisując moje ,,b2'' i jej dane wyskoczyło mi takie coś;
Hydrauliköl für die Zentralhydraulik, Servolenkung und Niveauregulierung (Olej hydrauliczny dla centralnego układu hydraulicznego, wspomaganie kierownicy i kontroli jazdy) oraz
Farbe grün - kolor zielony
Material Synthetik - materiałów syntetycznych
Volumen 1 Liter - Objętości 1 litra