Leo pisze:Tighe pisze:Nie każdego od razu stać na ese, więc robi ze swoim co chce, jak chce, i za ile chce, a powiedzenie z batem i gównem na tym forum już staje się nudne...
Ale to nie kwestia kasy! Tylko jej odpowiedniego wydania. Ja nie będę nikomu bronił wydawania jej wg swoich widzimisiów, ale jak widzę, jak niektórzy podchodzą do modyfikacji czy tuningu to nóż się w kieszeni otwiera. Ma być tanio ale ma być z sensem i jeździć jak rakieta, i ma nie palić więcej niż do tej pory i to w dodatku gazu...
Takie myślenie to wypisz wymaluj typowe polactwo - ja jestem temu przeciwny i będę to zwalczał bo dzięki temu jest jak jest w naszym kraju. Jak już coś robisz to rób dobrze, albo wcale.
Więcej już nie powiem, i niech mod albo admin to usunie albo przeniesie do hasioka.
Typowym polactwem nazwał bym raczej mówienie, że to co ja robie to jest dobrze a wszystko inne jest złe. Nic złego nie widzę w tym co planuje
turbofin i nie bardzo rozumiem czego się czepiasz.
Leo pisze:Jak już coś robisz to rób dobrze, albo wcale.
W tym masz racje ale nie wiem czemu od razu zakładasz z góry, że ktoś robi złe modyfikacje ! Wiele trudniej jest zrobić coś z niczego i się tym cieszyć niż kupić gotowca. Ta rozmowa do niczego nie prowadzi, a takimi komentarzami jak ten pierwszy w tym temacie tylko wqurwiasz ludzi. Tyle ode mnie.